Libnet.ro
UNICEF

08:45

Virgil Popescu: Promovarea exporturilor va fi regandita dupa iesirea din criza

Adevărul Adevărul,
Virgil Popescu: Promovarea exporturilor va fi regandita dupa iesirea din criza

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a anuntat ca Programul de Promovare a Exportului va fi regandita dupa iesirea din criza generata de pandemie. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu: Economia are o contractie deja intre 30 si 40% Industria auto se pare ca isi revine

Ministrul Economiei Virgil Popescu spune ca in acest moment, economia are o contractie cuprinsa intre 30 si 40%. Dupa ce va fi atins varful epidemiei, aceasta criza ar putea intra pe o panta descendenta, urmand sa fie aplicate masuri pentru relansarea economiei, a declarat luni ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres.

VIRGIL POPESCU: Economia are o contractie de 30-40%

Economia are o contractie cuprinsa intre 30 si 40%, iar dupa ce va fi atins varful epidemiei iar aceasta criza ar putea intra pe o panta descendenta vrem sa avem masurile pregatite pentru relansarea economiei, a declarat luni ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Radio Romania Actualitati.

Virgil Popescu: Economia are o contractie de 30-40%

Economia are o contractie cuprinsa intre 30 si 40%, iar dupa ce va fi atins varful epidemiei, iar aceasta criza ar putea intra pe o panta descendenta vrem sa avem masurile pregatite pentru relansarea economiei, a declarat luni ministrul Economiei, Virgil Popescu, la Radio Romania Actualitati, preluat de Agerpres.

VIDEO O aplicatie a Ministerului Economiei va inregistra toate agentiile de turism Virgil Popescu: Sa introduca in sistem toate avansurile pe care le-au incasat

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ca pana miercuri circa 20. 000 de companii au solicitat si obtinut certificate de urgenta de tip I si tip II, prin intermediul aplicatiei electronice dezvoltate de Ministerul Economiei. Ludovic Orban s-a aratat incantat si l-a laudat pe Popescu. Ma uimiti, domnule ministru, asta inseamna digitalizare si sper sa o generalizam, a spus Orban. in acel moment, Virgil Popescu a spus ca ministerul mai lucreaza la o aplicatie, insa una in care sa fie inregistrati producatorii de materiale sanitare si toti agentii din turism.

COVID-19 |Virgil Popescu: La Romarm vor fi instalate trei linii de productie de masti de protectie

Echipamentele automatizate pentru trei linii de productie de masti chirurgicale sunt in curs de instalare la compania Romarm, a scris pe Facebook ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Experimentul spaniol - iesirea din hibernare economica. Expert: Nu exista retete magice

Dupa doua saptamani de restrictii extrem de dure, in care au ramas active doar sectoarele sanitar, alimentar si energetic, guvernul spaniol a decis deschiderea de luni a sectoarelor neesentiale permitand reluarea activitatii in conditii de securitate sanitara sporita. De luni, se pot intoarce la munca angajatii care nu pot lucra de acasa, vizate fiind, in principal, domeniile industriale si de constructii.

Financial report Economia mondiala primeste cea mai mare lovitura de la Marea Depresiune. Finantele Frantei se degradeaza rapid, iar ce va fi dupa iesirea din izolare ramane in ceata. Bulgarii obliga marile lanturi de magazine sa vanda produse locale

Financial Times: Economia mondiala va primi cea mai mare lovitura de la Marea Depresiune incoace. Contractia globala din acest an va fi atat de puternica incat doar o mana de oameni din intreaga lume vor fi experimentat un eveniment similar in viata lor. * Les Echos: Cea mai urata recesiune. Conturile publice se degradeaza in viteza iar ce va fi dupa iesirea din izolare ramane in ceata. * Duma: Guvernul de la Sofia obliga marile lanturi de magazine sa vanda produse bulgaresti. * Presa lumii pe scurt.

Financial report Cum va fi sarbatorit Pastele in Grecia - Ce este permis, ce este interzis. Cand interdictiile legate de coronavirus merg prea departe. Iesirea din izolare: strategii adoptate de diferite tari. UK ar putea rata tinta de 100.000 de teste z

I Efimerida: Cum va fi sarbatorit Pastele in Grecia - Ce este permis, ce este interzis * The New York Times: Cand interdictiile legate de coronavirus merg prea departe. Restrictiile sunt necesare. Dar fugarirea oamenilor iesiti la picnic si inchiderea magazinelor cu materiale de zugravit sunt exagerari meschine * La Libre Belgique: Iesirea progresiva din izolare ca un licar de speranta; strategii adoptate de diferite tari * Financial Times: UK ar putea rata tinta de 100. 000 de teste zilnice. Aceasta ambitie e una politica, spun expertii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )