Libnet.ro
UNICEF

19:00

Visul american mai aproape ca oricand! Cum arata avionul care ajunge in DOAR 3 ORE din Europa in New York (VIDEO)

B1 B1,
Visul american mai aproape ca oricand! Cum arata avionul care ajunge in DOAR 3 ORE din Europa in New York (VIDEO)

Prototipul unui avion supersonic de pasageri care va ajunge in doar 3 ore din Londra in New York a fost lansat recent, anunta Wall Street. Avionul XB-1, poreclit Baby Boom va fi de doua ori. continuă pe B1

S-a stabilit locul unde va fi construit podul peste Dunare, la Braila. E mai aproape de Galati decat se credea

Investitia a obtinut deja avizul de mediu, iar licitatia proiectului tehnic va avea loc cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor. Licitatia pentru lucrarile efective de constructia se va desfasura si ea pana la sfarsitul lui 2017. Suma necesara este de un miliard de euro si va fi solicitata de la UE si presupune si modernizarea drumurilor de conexiune.

Schita oficiala cu locul unde va fi construit podul peste Dunare. Are deja avizul de mediu si este mai aproape de Galati decat se credea

Investitia a obtinut deja avizul de mediu, iar licitatia proiectului tehnic va avea loc cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor. Licitatia pentru lucrarile efective de constructia se va desfasura si ea pana la sfarsitul lui 2017. Suma necesara este de un miliard de euro, va fi solicitata de la UE si presupune si modernizarea drumurilor de conexiune.

Noua generatie Ford Fiesta este din ce in ce mai aproape de noi

Americanii de la Ford au dezvaluit astazi ca vor lansa noua generatie Ford Fiesta luna aceasta, iar acest anunt ne bucura pe toti, dar mai ales pe fanii brandului. Vice-presedintele executiv Ford Europa, Jim Farley, va targe cortina de pe modelul.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )