Libnet.ro
UNICEF

01:05

Visul frumos s-a terminat! Irina Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

Adevărul Adevărul,
Visul frumos s-a terminat! Irina Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

In conditiile in care Simona Halep a parasit turneul din primul tur, Irina Begu a fost romanca care a tinut steagul sus la Madrid, reusind o calificare meritorie in sferturile de finala, acolo unde a fost insa eliminata in aceasta seara. continuă pe Adevărul

Madrid 2015: Irina Begu, calificare fulgeratoare in turul 2 la dublu. Initial trebuia sa joace la simplu

Irina Begu si Lara Arruabarrena s-au calificat in turul al doilea, in cadrul turneului de dublu de la Madrid, dupa doar o ora de joc. Begu trebuia sa joace initial la simplu, dar a beneficiat de abandonul adversarei.

Irina Begu s-a oprit in sferturi la Madrid. Rateaza intalnirea cu Serena Williams

Irina Begu a evoluat la aceasta ora in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid contra cehoaicei Petra Kvitova. Invingatoarea o va intalni in semifinale pe lidera mondiala Serena Williams.

LIVE Irina Begu in sferturi la Madrid

Irina Begu evolueaza la aceasta ora in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid contra cehoaicei Petra Kvitova. Invingatoarea o intalneste in semifinale pe lidera mondiala Serena Williams.

Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Petra Kvitova: joi, ora 18.00. Provocarea carierei pentru romanca

Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, joi, pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 4 si numarul 4 mondial, in sfereturile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Irina Begu, cea mai buna clasare din cariera. Ce loc are garantat, dupa Madrid

Irina Begu, 37 WTA, care a reusit, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid, a doua cea mai importanta performanta a sa din acest an, va urca, incepand cu 11 mai, pe cea mai buna pozitie din cariera.

Irina Begu ajunge in sferturi la Madrid

Irina Begu, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in turneul de simplu de la Madrid, a evoluat miercuri de la ora 12:00 in faza optimilor de finala si a patruns intre cele mai bune opt jucatoare ale turneului.

Madrid 2015: Irina Begu, in sferturi, dupa o victorie uriasa in fata Barborei Strycova. Urmeaza o adversara din top 10

Irina Begu, 37 WTA, s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, dupa ce reputat o victorie importanta in fata numarului 23 mondial, Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

Victoria carierei pentru Irina Begu: e in sferturi la Madrid! A revenit de la 0-40 pentru a castiga meciul din optimi

Irina Begu a reusit pentru prima data in cariera sa se califice in sferturile de finala ale unui turneu Premier Mandatory, dupa victoria cu Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

Madrid 2015: Irina Begu vs Barbora Strycova: ora 12.00. Avancronica primului duel al celor doua

Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, miercuri, pe Barbora Strycova, 23 WTA, in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Un meci intre doua specialiste la dublu, confruntarea va fi prima din cariera celor doua.

LIVE Irina Begu in optimi la Madrid (12:00)

Irina Begu, singura reprezentanta a Romaniei ramasa in turneul de simplu de la Madrid, evolueaza miercuri de la ora 12:00 in faza optimilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )