Libnet.ro
UNICEF

20:01

Vitacom Electronics incheie primul trimestru din 2018 cu afaceri de 13,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vitacom Electronics incheie primul trimestru din 2018 cu afaceri de 13,5 milioane lei

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de electro-retail, a incheiat primul trimestru al anului in curs cu o cifra de afaceri de 13,5 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Piata de fuziuni si achizitii a scazut semnificativ

Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a scazut semnificativ, in primul trimestru din 2018 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 258 milioane euro, de la 401 milioane euro - valoarea acestui segment in primele trei luni de anul trecut, conform unei analize a Deloitte Romania realizata in baza surselor publice si a tranzactiilor cu valoare comunicata.

Excedentul comercial al Chinei pe relatia cu SUA a crescut cu 20% in primul trimestru

Excedentul inregistrat de China in relatiile comerciale cu SUA, un subiect de tensiuni intre primele doua economii ale lumii, a continuat sa creasca in primul trimestru al acestui an, chiar daca in luna martie China a avut un deficit exceptional al balantei comerciale externe, transmite AFP, conform Agerpres.

A crescut traficul de marfuri in porturile maritime romanesti. Primul trimestru din 2018, mai bun ca cel de anul trecut

Cresterile semnificative s-au inregistrat la produsele petroliere, petrol brut, minereuri de fier, minereuri si deseuri neferoase. De asemenea, si numarul navelor sosite in porturile maritime romanesti este mai mare ca anul trecut.

Asociatia de Transplant Pulmonar despre primul transplant din Romnia: ngrijorarea noastra este legata de evolutia pacientului. Cine l monitorizeaza? Cine stabileste tratamentul?

Presedintele Asociatiei Romane de Transplant Pulmonar, Adrian Popa, afirma, dupa efectuarea primului transplant de plaman din Romania, ca ingrijorarea noastra majora este in legatura cu evolutia pacientului dupa operatie - cine il monitorizeaza ? Cine stabileste tratamentul imunosupresor si dozajul? Daca apar complicatii cum va fi tratat/monitorizat? Adrian Popa adauga ca Am aflat ca nu s-a facut nicio modificare cadrului legal. Se face iarasi pe genunchi.

Peste 175 de dosare pentru rezolvarea amiabila a problemelor cu banca au fost inregistrate la CSALB. Numarul, de 10 ori mai mare decat anul trecut

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) a inregistrat o crestere de aproape 10 ori a numarului de dosare aflate in lucru la conciliatori sau deja finalizate in primul trimestru din 2018 comparativ cu primul trimestru de anul trecut, aratand astfel interesul crescut din partea consumatorilor si a bancilor de a participa la proceduri de solutionare alternativa a diferendelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )