Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vitalie Calugareanu: Republica Moldova este o tara in care seful statului incita la razboi |ANALIZA DW

România Liberă România Liberă,
Vitalie Calugareanu: Republica Moldova este o tara in care seful statului incita la razboi |ANALIZA DW

O situatie ciudata se observa in Republica Moldova, de cand functia de sef al statului a fost preluata de un presedinte pro-rus, Igor Dodon. continuă pe România Liberă

Rusia a interzis importul a inca 19 tone de prune din Republica Moldova

Nouasprezece tone de prune din Republica Moldova au fost returnate de catre inspectorii Rosselhoznadzor din Rusia in urma verificarii fitosanitare la punctul de control auto international Noviie Iurkovici, transmite IPN.

Maia Sandu: Sistemul educational din Republica Moldova trebuie salvat, nu sarbatorit

Presedintele PAS, Maia Sandu, a transmis un mesaj vineri, 1 septembrie, cu prilejul noului inceput de an scolar. Potrivit ei, astazi ar trebui sa sarbatorim scoala, educatia, in general. Doar ca, din pacate, sistemul educational din Republica Moldova trebuie salvat, nu sarbatorit.

Dodon, declaratie controversata la adresa Romaniei: Dodon: Nu va putea niciodata inghiti Republica Moldova. ii va provoca indigestie

Presedintele de la Chisinau, Igor Dodon, a reiterat ca nu poate sa fie admisa o unire cu Romania, sustinand necesitatea declararii in afara legii a cetatenilor care se pronunta.

Igor Dodon: Romania niciodata nu va putea inghiti Republica Moldova. ii va provoca indigestie

Presedintele Dodon a declarat ca unirea Republicii Moldova cu Romania nu trebuie admisa, iar cetatenii care se pronunta impotriva statalitatii Moldovei trebuie declarati in afara legii. Ba mai mult, Dodon a spus ca Romania nu va putea inghiti R. Moldova, iar scenariul unei uniri inseamna un scenariu de razboi civil in R. Moldova.

Dodon: Romania nu va putea niciodata inghiti Republica Moldova. ii va provoca indigestie

Igor Dodon a reiterat faptul ca nu poate fi admisa o unire cu Romania si a sustinut necesitatea declararii in afara legii a cetatenilor care se pronunta impotriva statalitatii Republicii.

Romania niciodata nu va putea inghiti Republica Moldova; ii va provoca indigestie

Presedintele moldovean Igor Dodon a reiterat ca unirea Republicii Moldova cu Romania nu trebuie admisa, sustinand ca cetatenii care se pronunta impotriva statalitatii Moldovei trebuie declarati in afara legii, informeaza Agora. md.

Serghei Lavrov: Occidentul a presat Chisinaul sa ceara la ONU retragerea armatei ruse din Republica Moldova

Ministrul rus de Externe Serghei sugereaza ca solicitarea Chisinaului de a introduce un subiect suplimentar la Adunarea Generala a ONU cu privire la retragerea armatei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova a fost inspirata din exterior, potrivit radiochisinau. md.

Adrian Severin, ganditorul de la Rahova: Ce fel de democratie este aceea care isi are elitele in puscarie?! / Bai Severin, tu esti in stare s-o tradezi si pe maica-ta. Poporul asta rabda, dar si cand se razbuna...

Aflat in spatele gratiilor pentru coruptie, Adrian Severin sustine ca a identificat printre colegii de la Rahova adevarate somitati, oameni care pot forma doua sau trei guverne.

Cine este barbatul care a provocat accidentul pe A2

In aceasta dimineata a avut loc un accident garv pe A2 in urma caruia un copil de 3 ani a murit, iar un bebelus de o luna se afla in coma. La volanul masinii care a facut accident in.

Cutremurator! Cine este soferul care a provocat accidentul de pe Autostrada Soarelui. Un copil de trei ani a murit

Soferul care a provocat un accident deosebit de grav, pe Autostrada Soarelui, vineri dimineata, soldat cu un copil mort si mai multi raniti, este un preot din judetul Cluj. Potrivit libertatea. ro,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )