Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vlad Chiriches pentru prima data titular la Napoli

Online Sport Online Sport,
Vlad Chiriches pentru prima data titular la Napoli

Fundasul Vlad Chiriches este titularizat la Napoli pentru prima data dupa transferul sau la gruparea italiana. continuă pe Online Sport

Un tanar de 22 de ani va reprezenta Romania pentru prima data, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015

Un tanar de 22 de ani din Timisoara va reprezenta Romania, pentru prima data, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015, care se va desfasura in Statele Unite ale Americii, intre 9 si 12 august.

Puerto Rico a intrat in default pentru prima data in istorie

Puerto Rico, un teritoriu neincorporat al Statelor Unite cu statut de commonwealth, a intrat in default pentru prima data in istoria sa, dupa ce a platit doar 628. 000 de dolari dintr-o datorie in valoare de 58 de milioane catre Corporatia Finantelor Publice, scadenta luni, relateaza CNN Money, citat de Mediafax.

Prima data cand omul a vazut Pamantul din spatiu

In anul 1959, americanii lansau satelitul Explorer 6, cel care avea sa furnizeze prima poza cu Pamantul vazut din spatiu. Programul Explorer fusese pornit deja de catre armata atunci cand NASA a luat fiinta, in anul 1958. in urma acestui eveniment, noua organizatie a preluat proiectul si s-a ocupat de toate testele ulterioare. Pana atunci, [] Prima data cand omul a vazut Pamantul din spatiu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2028 seconds )