Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Cosma revine cu noi acuzatii si inregistrari impotriva DNA Prahova: L-am ars pentru simplu motiv ca m-a injurat de mama (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Cosma revine cu noi acuzatii si inregistrari impotriva DNA Prahova: L-am ars pentru simplu motiv ca m-a injurat de mama (VIDEO)

Fostul deputat Vlad Cosma a revenit marti seara la Antena3 cu noi acuzatii si inregistari privindu-i pe procurorii de la DNA Prahova. Acesta prezinta in seria sa de acuzatii facute o inregistrare in care. continuă pe B1

Vlad Cosma a depus plangere penala impotriva unor procurori DNA

Fostul deputat Vlad Cosma a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva a patru procurori de la DNA Ploiesti, printre care Lucian Onea si Mircea Negulescu, pe care ii acuza de savarsirea.

SCANDALUL MOMENTULUI: Cum a reusit Vlad Cosma SA FENTEZE controlul de la DNA si SA iNREGISTREZE DISCUTIILE cu procurorii

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, i-a inregistrat pe procurorii DNA Ploiesti, chiar in sediul institutiei, avand asupra lui un dispozitiv de ultima.

Vlad Cosma A FUGIT din tara?! NU SE VA PREZENTA la audierile de la DNA Ploiesti. Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin VIDEOCONFERINTA

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De.

Vlad Cosma continua acuzatiile la adresa procurorilor din DNA Ploiesti: Pot sa fac dovada cum a fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a continuat, luni seara, la Amtena 3, seria acuzatiilor lansate la adresa sefului DNA Ploiesti, Lucian Onea, si a fostului procuror Mircea Negulescu, el sustinand ca poate dovedi cum fost masluit la DNA Ploiesti dosarul Tony Blair, in care fostul premier Victor Ponta este acuzat ca a primit 220. 000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghita un loc eligibil la alegerile din 2012.

Vlad Cosma, chemat degeaba la audieri la DNA Ploiesti. Este plecat din tara

Vlad Cosma este plecat din tara, astfel ca nu se va prezenta la audieri la solicitarea DNA Ploiesti. El ar putea fi interogat via Skype.

Cum a reusit Vlad Cosma sa inregistreze discutiile din birourile DNA. La intrarea in institutie, controlul este sever

Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, i-a inregistrat pe procurorii DNA chiar in birourile acestora, folosind un dispozitiv care n-a fost detectat de aparatura institutiei la controlul de la intrare.

Vlad Cosma, noi acuzatiile impotriva procurorilor DNA Prahova: Onea si Negulescu au devenit profesionisti in a maslui probele

Fostul deputat Vlad Cosma a revenit luni cu noi acuzatii impotriva procurorilor de la DNA Prahova, Lucian Onea si Mircea Negulescu. Domnul Onea era foarte speriat astazi. Seful DNA Ploiesti vine si spune azi.

Vlad Cosma, noi acuzatiile impotriva procurorilor DNA Prahova: Onea si Negulescu au devenit profesionisti in a maslui probele

Fostul deputat Vlad Cosma a revenit luni cu noi acuzatii impotriva procurorilor de la DNA Prahova, Lucian Onea si Mircea Negulescu. Domnul Onea era foarte speriat astazi. Seful DNA Ploiesti vine si spune azi.

Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Negulescu si Onea ca au inventat dosare impotriva lui Sebastian Ghita in baza unor probe fabricate / DNA prezinta propriile interceptari: Daca e si VOICULESCU bagat ... si GHITA ... in treaba asta, e o chestiune mai

Antena 3 a difuzat duminica seara o inregistrare in care fostul deputat PSD Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Lucian Onea ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita. DNA afirma, in replica, ca este vorba despre prezentarea denaturata a faptelor si precizeaza, prezentand transcrierea unor alte interceptari, ca o persoana din anturajul lui Mircea Cosma a incercat sa influenteze procurorii, amenintand, in caz contrar, cu prezentarea la televiziuni a unor inregistrari audio constand in montaje si colaje.

Vlad Cosma, la Antena 3: Nu imi e frica! Pot sa fac dovada cum a fost masluit dosarul Tony Blair

Fostul deputat Vlad Cosma a intervenit telefonic, luni seara, la Antena 3, anuntand dezvaluiri despre o fabricare a dosarului lui Tony Blair: Au vrut sa ma determine sa refac o declaratie intr-un dosar important, e dosarul Tony Blair. Pot sa fac dovada cum a fost masluit acest dosar la DNA Ploiesti. ) Le-am spus ca nu mai sunt de acord si, de atunci, ma cheama in fiecare saptamana, a declarat Vlad Cosma, care amana dezvaluirile pentru marti. Cosma amana dezvaluirile pentru marti anuntand noi inregistrari cu procurorii Neagu si Onea. Antena 3 a difuzat doar un scurt fragment in care procurorul Onea spune ca martorul ii cerea lui sa-i zica ce sa scrie in declaratii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )