Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Cosma, chemat degeaba la audieri la DNA Ploiesti. Este plecat din tara

Adevărul Adevărul,
Vlad Cosma, chemat degeaba la audieri la DNA Ploiesti. Este plecat din tara

Vlad Cosma este plecat din tara, astfel ca nu se va prezenta la audieri la solicitarea DNA Ploiesti. El ar putea fi interogat via Skype. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Andreea Cosma anunta ca fratele sau, Vlad Cosma, este plecat din tara si nu se va prezenta la audieri la DNA Ploiesti

Fostul deputat Vlad Cosma, care a fost citat marti la sediul DNA Ploiesti intr-un dosar de coruptie in care are caliatea de martor, nu se va prezenta la audieri, el fiind plecat din tara, a declarat sora sa, deputatul PSD Andreea Cosma, potrivit News. ro. Aceasta a precizat ca Vlad Cosma va fi audiat cand se va intoarce sau prin videoconferinta.

Cum a reusit Vlad Cosma sa inregistreze discutiile din birourile DNA. La intrarea in institutie, controlul este sever

Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, i-a inregistrat pe procurorii DNA chiar in birourile acestora, folosind un dispozitiv care n-a fost detectat de aparatura institutiei la controlul de la intrare.

EXCLUSIV. Vlad Cosma: Domnul Onea era foarte speriat astazi. S-a dat de gol

Fostul deputat Vlad Cosma sustine ca seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, era speriat dupa dezvaluirile facute. Domnul Onea era foarte speriat astazi. Seful DNA Ploiesti vine si spune azi ca eu am adus docu.

Reactia DNA, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma: inregistrarile au ca scop compromiterea procurorilor

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza in urma inregistrarilor aparute duminica seara in care fostul deputat PSD Vlad Cosma afirma ca seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, i-a cerut sa modifice.

Reactia DNA, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma: inregistrarile au ca scop compromiterea procurorilor (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza in urma inregistrarilor aparute duminica seara in care fostul deputat PSD Vlad Cosma afirma ca seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, i-a cerut sa modifice.

EXCLUSIV. Dovada ca seful DNA Ploiesti a falsificat probe

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, sustine ca procurorul DNA Ploiesti Onea i-ar fi cerut sa modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior in dosarul lui Sebastian Ghita. Aceste probe false au fost.

Vlad Cosma anunta ca nu se va prezenta la audieri

Deputatul PSD Andreea Cosma anunta ca fratele sau, fostul deputat Vlad Cosma, nu se va prezenta, marti, la sediul DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor intr-un dosar, intrucat el nu se afla.

Seful DNA Ploiesti arunca BOMBA in scandalul momentului: E posibil sa fie VOCEA MEA in inregistrari. Am respectat intotdeauna legea. Nu vom ceda presiunilor (VIDEO)

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, da explicatii dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma si de omul de afaceri, Sebastian Ghita. Lucian Onea sustine ca este posibil sa fie vocea lui in.

Salariul impresionant al sefului de la DNA Ploiesti. Cat castiga Lucian Onea

DNA Ploiesti este in centrul unui nou scandal, unde actorii principali sunt seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, precum si vestitul procuror Mircea Negulescu, Potrivit ultimei declaratii de avere, Onea detine,.

Vlad Cosma A FUGIT din tara?! NU SE VA PREZENTA la audierile de la DNA Ploiesti. Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin VIDEOCONFERINTA

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )