Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vlad Voiculescu: Voi discuta cu Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului

Hotnews Hotnews,
 Vlad Voiculescu: Voi discuta cu Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului

Vlad Voiculescu, consilier general USR-PLUS si propunerea de viceprimar al Capitalei, a declarat marti ca va avea o discutie in cursul zilei cu primarul Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului. continuă pe Hotnews

Vlad Voiculescu considera ca se impune carantina in Bucuresti: Voi discuta cu Nicusor Dan

Vlad Voiculescu, propunerea USR-PLUS pentru postul de viceprimar al Capitalei, a declarat ca va discuta cu primarul Nicusor Dan despre oportunitatea instituirii carantinei in Bucuresti.

Vlad Voiculescu vrea carantinarea Bucurestiului: Voi avea o discutie cu Primarul General

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei pe probleme de sanatate, a declarat ca ii va solicita primarului General al Capitalei, Nicusor Dan, o discutie in ceea ce priveste carantinarea municipiului.

Nicusor Dan, despre carantinarea Bucurestiului: Aceasta ipoteza s-a luat in calcul, dar Capitala nu intra in carantina

Primarul Nicusor Dan a lamurit in cursul serii de marti intrebarile referitoare la o posibila intrare in carantina, a Bucurestiului, dupa ce Vlad Voiculescu a anuntat ca doreste sa discute cu edilul pe.

NICUSOR DAN, DESPRE LIPSA CALDURII DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea care toata vara, nealocand bani, a lasat reteaua sa se deterioreze

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze. in schimb, Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD, scrie News.

Nicusor Dan, despre alegerile parlamentare din 2020: E bine ca avem totusi o majoritate de dreapta in momentul de fata sunt primar independent, nu sunt membru al unui partid politic

Primarul Nicusor Dan si-a exprimat parerea despre rezultatul alegerilor parlamentare din 2020 in cursul serii de marti la Digi 24. Edilul sustine ca este bine ca exista o majoritate de dreapta, iar partidul.

Nicusor Dan, despre problemele la reteaua de termoficare: Toata vara nu s-au realizat lucrari de mentenanta in aceasta iarna este sa actionam cat de repede

In cursul serii de marti, edilul Capitalei a discutat despre situatia termoficarii din Bucuresti. Nicusor Dan a reamintit ca reteaua de termoficare este una veche, iar pentru aceasta iarna important este ca.

NICUSOR DAN, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

Nicusor Dan, despre rezultatul alegerilor: Ne-a cam trecut glontul pe la ureche

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este bine ca exista o majoritate a partidelor de dreapta si ca in urma alegerilor de duminica ne-a cam trecut glontul pe la ureche. El a precizat ca este independent politic si ca a colaborat si va colabora foarte bine cu Guvernul.

Nicusor Dan despre lipsa caldurii la Matei Bals: Firea e de vina!. Fostul primar general: N-au facut nimic! Zero!

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

Alegerea lui Vlad Voiculescu viceprimar al Capitalei, un angajament asumat politic

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, spune ca desemnarea lui Vlad Voiculescu in functia de vi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )