Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vladimir Putin va actiona la referendumurile de independenta din Ucraina in functie de rezultat

B1 B1,
Vladimir Putin va actiona la referendumurile de independenta din Ucraina in functie de rezultat

Presedintele rus, Vladimir Putin, va formula o reactie la referendumurile de independenta din estul Ucrainei in functie de rezultat, a anuntat purtatorul sau de cuvant, citat de AFP. Potrivit lui Dmitri. continuă pe B1

Secretarul general al NATO: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea este nepotrivita

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea este nepotrivita, considera secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, informeaza AFP, citata de Mediafax. Declaratia a fost facuta in Estonia, la.

Anders Fogh Rasmussen: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea este una nepotrivita

Secreatarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen a apreciat vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, ca fiind nepotrivita, relateaza AFP. Consideram in continuare Crimeea drept teritoriu.

Casa Alba: Vizita lui Vladimir Putin in Crimeea nu va face decat sa exacerbeze tensiunile

Casa Alba a criticat, vineri, vizita presedintelui rus Vladimir Putin in Crimeea, teritoriu ucrainean alipit recent la Rusia. Presedintia americana transmite ca singurul rezultat al acesteia va fi exacerbarea.

Vladimir Putin vrea sa deschida economia catre investitorii chinezi

Presedintele rus Vladimir Putin intentioneaza sa deschida economia catre investitorii chinezi, in contextul sanctiunilor adoptate de Uniunea Europeana impotriva Rusiei, au declarat pentru Bloomberg doua surse guvernamentale.

Guvernul ucrainean a protestat fata de vizita presedintelui Vladimir Putin in Crimeea

Guvernul de la Kiev a protestat ferm fata de vizita de vineri a presedintelui rus Vladimir Putin pe teritoriul Crimeei, potrivit unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, citat de AFP. Aceasta.

Vladimir Putin trece in revista navele Flotei Ruse la Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, a trecut in revista navele Flotei Ruse la Marea Neagra stationate in portul Sevastopol, relateaza televiziunea rusa, citata de AFP.

Vladimir Putin trece in revista navele Flotei Ruse la Marea Neagra

Presedintele rus, Vladimir Putin, a trecut in revista, vineri, navele Flotei Ruse la Marea Neagra stationate in portul Sevastopol, transmite AFP. Putin a ajuns vineri pe aeroportul Belbek din apropiere de .

Vladimir Putin, in Crimeea pentru a asista la ceremoniile de Ziua Victoriei de la Sevastopol

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ajuns vineri dupa-amiaza in Crimeea pentru a asista la Sevastopol, sediul istoric al Flotei Ruse la Marea Neagra, la ceremoniile organizate cu ocazia victoriei asupra nazistilor,.

Vladimir Putin participa la Parada Victoriei de la Moscova

Victoria din 1945 asupra Germaniei naziste este sarbatorita in Rusia prin mai multe parade militare, cea mai importata desfasurandu-se la Moscova, unde participa si presedintele Vladimir Putin.

Producatorii de armament ar putea profita de criza din Ucraina

Producatorii de armament incearca sa profite de o eventuala reinarmare a Europei de Nord, provocata de criza din Ucraina. Situatia fostei republici societice ar putea, in opinia unor analisti, sa determine restul continentului sa-si consolideze apararea in fata Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )