Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vladimir Putin a anuntat, ironic, ca intentioneaza sa isi deschida un cont la banca vizata de sanctiunile SUA

B1 B1,
Vladimir Putin a anuntat, ironic, ca intentioneaza sa isi deschida un cont la banca vizata de sanctiunile SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa-si deschida un cont la banca Rossia, reactie ironica la anuntul SUA privind noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa anexarea peninsulei. continuă pe B1

Putin isi deschide cont la banca sanctionata de SUA, ca sa-si incaseze salariul.

UPDATE Vladimir Putin a declarat ca isi va primi salariul prin banca Rossiya, institutie ce a fost introdusa pe lista neagra de SUA. Presedintele Federatiei Ruse a cerut Bancii Centrale sa acorde tot sprijinul institutiei financiare. de unde isi va incasa leafa, anunta ITAR-TASS. --------------- Presedintele rus, Vladimir Putin, intentioneaza sa isi deschida un cont la banca Rossiya, care a fost introdusa recent, pe lista neagra, de SUA, informeaza ITAR-TASS, citandu-l pe seful statului .

Vladimir Putin a anuntat construirea unui pod care va lega Rusia de peninsula Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat, miercuri, construirea unui pod care va lega Rusia de Crimeea, fiind necesara o legatura pentru transportul automobilelor si trenurilor. Proiectul anuntat de guvernul rus.

Putin isi deschide cont la banca sanctionata de SUA.

Presedintele rus, Vladimir Putin, intentioneaza sa isi deschida un cont la banca Rossiya, care a fost introdusa recent, pe lista neagra, de SUA, informeaza ITAR-TASS, citandu-l pe seful statului rus. Din cate am inteles aceasta este o banca de nivel mediu. Nu am deschis acolo un cont, dar, luni este ogligatoriu sa deschid unul, a spus Putin. Presedintele rus a luat in deradere sanctiunile impuse de SUA si UE impotriva oficialilor de la Mocova, unii aflandu-se chiar langa el in momentul cand .

Vladimir Putin ii ironizeaza pe americani. Vrea sa-si deschida un cont la banca vizata de sanctiunile SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca intentioneaza sa-si deschida un cont la banca Rossia, o reactie ironica la anuntul SUA privind noi sanctiuni impotriva Rusiei dupa anexarea peninsulei Cri.

Vladimir Putin le cere oamenilor de afaceri rusi sa isi retraga banii din bancile occidentale si sa ii aduca in tara

Vladimir Putin i-a indemnat, joi, pe oamenii de afaceri rusi sa isi retraga activele din tarile occidentale si sa aduca banii acasa, pentru a ajuta economia Rusiei sa supravietuiasca in contextul sanctiunilor impuse dupa anexarea Crimeei. Anticipand o posibila extindere a sanctiunilor Occidentului ce i-ar putea viza pe oamenii de afaceri apropiati de Putin, unii oligarhi rusi sunt din ce in ce mai nelinistiti in ceea ce priveste soarta afacerilor lor, noteaza Reuters.

LIVE TEXT UCRAINA: Vladimir Putin a semnat decretul de recunoastere a regiunii Crimeea ca stat independent

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni seara decretul de recunoastere a regiunii Crimeea ca stat independent, potrivit site-ului presedintiei ruse. Decretul este vazut de catre SUA si UE ca un pas catre anexarea Crimeei de catre Rusia si au anuntat ca vor inaspri sanctiunile economice impuse Moscovei, scrie Washington Post. Ora 07:15 Japonia a anuntat marti ca va adopta sanctiuni impotriva RusieiOra 06:30 Marea Britanie a anuntat luni seara ca va trata in continuare Crimeea ca parte componenta a UcraineiVezi si firul evenimentele zilei de luni.

Vladimir Putin: Militarii rusi se afla legal in Crimeea

Presedintele Vladimir Putin a declarat marti, intr-un discurs in Parlament, ca Moscova isi rezerva dreptul de a folosi trupe pentru protejarea etnicilor rusi de radicali, dar ca nu a facut acest lucru.

LIVE TEXT Vladimir Putin a semnat decretul de recunoastere a regiunii Crimeea ca stat independent

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni seara decretul de recunoastere a regiunii Crimeea ca stat independent, potrivit site-ului presedintiei ruse. Decretul este vazut de catre SUA si UE ca un pas catre anexarea Crimeei de catre Rusia si au anuntat ca vor inaspri sanctiunile economice impuse Moscovei, scrie Washington Post. Ora 06:30 Marea Britanie a anuntat luni seara ca va trata in continuare Crimeea ca parte componenta a Ucrainei, in pofida faptului ca 97% dintre votanti au aprobat in cadrul referendumului de duminica alipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia.

LIVETEXT UCRAINA: Vladimir Putin a semnat tratatul prin care Crimeea devine parte a Federatiei Ruse / Participarea Rusiei la G8 a fost suspendata (Laurent Fabius)

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni seara decretul de recunoastere a regiunii Crimeea ca stat independent, potrivit site-ului presedintiei ruse. Decretul este vazut de catre SUA si UE ca un pas catre anexarea Crimeei de catre Rusia si au anuntat ca vor inaspri sanctiunile economice impuse Moscovei, scrie Washington Post. ------------------------Ora 14:06 Vladimir Putin a semnat tratatul prin care Crimeea devine parte a Federatiei Ruse Ora 13:02 Ministrul de Externe al Frantei: Participarea Rusiei la G8 a fost suspendata Ora 11:44 Crimeea a primit propuneri de la Gazprom privind dezvoltarea sectoarelor gazului si carbuneluiOra 11:37 Vice-premierul Crimeei anunta ca regiunea va adopta rubla ca moneda oficiala si va renunta in luna aprilie la moneda ucraineana hryvnaOra 10:57 Iatseniuk: Ucraina nu are pe agenda aderarea la NATO Reuters)Ora 10:15 Transnistria cere Moscovei examinarea posibilitatii de aderare la Federatia Rusa Ora 8:40 Putin informeaza oficial Parlamentul de cererea Crimeei de a face parte din RusiaVezi si firul evenimentelor zilei de luni.

Vladimir Putin informeaza oficial Parlamentul de cererea Crimeei de a face parte din Rusia. Liderul de Kremlin se arata gata sa ratifice un astfel de acord

Presedintele rus Vladimir Putin a informat oficial Parlamentul de la Moscova de cerea Crimeei de a face parte din Rusia, prima etapa legislativa necesara pentru a putea incorpora peninsula in federatie, a anuntat marti Kremlinul citat de AFP. Liderul de la Kremlin a declarat oficial ca este gata sa ratifice un acord care sa prevada aceasta modificare a statului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )