Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vladimir Putin a aprobat planul privind crearea unei baze aeriene in Belarus

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin a aprobat planul privind crearea unei baze aeriene in Belarus

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat planul privind crearea unei baze aeriene in Belarus, unde ar urma sa fie stationate avioane de vanatoare de tip Su-27, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin a aprobat planul privind crearea unei baze aeriene in Belarus

Vladimir Putin, a aprobat planul privind crearea unei baze aeriene in Belarus, unde ar urma sa fie stationate avioane de vanatoare de tip Su-27.

Elton John, despre discutia cu Vladimir Putin: Farsele sunt amuzante. Homofobia, pe de alta parte, nu e niciodata amuzanta

Cantaretul Elton John, victima a unei farse telefonice in timpul careia a crezut ca discuta cu presedintele rus Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor, a avut o reactie considerata eleganta de presa britanica, declarand ca farsele sunt amuzante, dar homofobia nu e niciodata amuzanta.

Elton John, PRIMA REACTIE la discutia cu Vladimir Putin

Cantaretul britanic Elton John, victima a unei farse telefonice, in timpul careia a crezut ca discuta cu presedintele rus Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor, a avut o reactie considerata eleganta de presa britanica. Artistul a declarat ca farsele sunt amuzante, dar ca homofobia nu e niciodata amuzanta.

Elton John, prima reactie dupa farsa telefonica cu Vladimir Putin! Ce ii transmite liderului de la Kremlin

Cantaretul Elton John, victima a unei farse telefonice, in timpul careia a crezut ca discuta cu presedintele rus Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor, a avut o reactie considerata eleganta de presa.

Vladimir Putin a devenit sacul de box al candidatilor americani la presedintie. Donald Trump: Eu o sa ma inteleg cu el

Fiecare poveste buna are nevoie de un personaj negativ, iar Vladimir Putin este perfect, noteaza CNN despre presedintele Federatei Ruse care a devenit sacul de box al dezbaterii prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Elton John, catre cei doi actori care s-au dat drept Vladimir Putin: Farsele sunt amuzante. Homofobia, pe de alta parte, nu e niciodata amuzanta

Cantaretul Elton John a reactionat imediat ce a aflat ca presupusa discutie cu presedintele rus Vladimir Putin a fost o farsa facuta de doi actori rusi, artistul britanic spunand ca farsele sunt amuzante.

Elton John, pacalit ca vorbeste la telefon cu Vladimir Putin

Cantaretul britanic Elton John a fost pacalit de doi actori de comedie din Rusia care i-au dat telefon si au pretins ca sunt presedintele Vladimir Putin.

Doi actori rusi l-au imitat pe Vladimir Putin intr-o farsa prin telefon care l-a vizat pe Elton John

Doi actori de comedie din Rusia au recunoscut miercuri ca i-au facut o farsa prin telefon cantaretului Elton John, dandu-se presedintele rus Vladimir Putin, scrie Reuters. Potrivit site-ului contactmusic. com,.

Elton John i-a multumit lui Vladimir Putin pentru discutia despre homosexuali. Cum a fost pacalit starul

Informatia mediatizata intens in ultimele zile, potrivit careia renumitul cantaret britanic Elton John ar fi avut o discutie cu presedintele rus, Vladimir Putin, despre drepturile homosexualilor, s-a dovedit a fi falsa.

Momente jenante pentru un mare cantaret. 11 minute de conversatie falsa cu Vladimir Putin

Solistul pop britanic Elton John s-a declarat fericit ca presedintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat pentru a fixa o intalnire si a aborda problemele minoritatii gay, insa totul s-a dovedit a fi o gluma a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )