Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elton John, prima reactie dupa farsa telefonica cu Vladimir Putin! Ce ii transmite liderului de la Kremlin

Antena3 Antena3,
Elton John, prima reactie dupa farsa telefonica cu Vladimir Putin! Ce ii transmite liderului de la Kremlin

Cantaretul Elton John, victima a unei farse telefonice, in timpul careia a crezut ca discuta cu presedintele rus Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor, a avut o reactie considerata eleganta de presa. continuă pe Antena3

Elton John, PRIMA REACTIE la discutia cu Vladimir Putin

Cantaretul britanic Elton John, victima a unei farse telefonice, in timpul careia a crezut ca discuta cu presedintele rus Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor, a avut o reactie considerata eleganta de presa britanica. Artistul a declarat ca farsele sunt amuzante, dar ca homofobia nu e niciodata amuzanta.

Victor Ponta, prima reactie dupa trimiterea sa in judecata: in 2018, ne vom gandi ca nu au fost rele timpurile in care economia creste

In trei ani, Romania va depasi economic mai multe tari europene - spune FMI! Cred cu tarie ca acest lucru este realizabil prin munca romanilor si printr-o guvernare eficienta si atunci, in 2018, ne.

Doi actori rusi l-au imitat pe Vladimir Putin intr-o farsa prin telefon care l-a vizat pe Elton John

Doi actori de comedie din Rusia au recunoscut miercuri ca i-au facut o farsa prin telefon cantaretului Elton John, dandu-se presedintele rus Vladimir Putin, scrie Reuters. Potrivit site-ului contactmusic. com,.

Elton John, catre cei doi actori care s-au dat drept Vladimir Putin: Farsele sunt amuzante. Homofobia, pe de alta parte, nu e niciodata amuzanta

Cantaretul Elton John a reactionat imediat ce a aflat ca presupusa discutie cu presedintele rus Vladimir Putin a fost o farsa facuta de doi actori rusi, artistul britanic spunand ca farsele sunt amuzante.

Elton John, pacalit ca vorbeste la telefon cu Putin, despre homosexuali, de doi comedianti rusi

Doi actori de comedie din Rusia au dezvaluit, miercuri, ca l-au imitat pe presedintele Vladimir Putin intr-o farsa prin telefon care l-a vizat pe cantaretul britanic Elton John, a anuntat miercuri presa rusa, citata de Reuters.

Elton John, despre discutia cu Vladimir Putin: Farsele sunt amuzante. Homofobia, pe de alta parte, nu e niciodata amuzanta

Cantaretul Elton John, victima a unei farse telefonice in timpul careia a crezut ca discuta cu presedintele rus Vladimir Putin despre drepturile homosexualilor, a avut o reactie considerata eleganta de presa britanica, declarand ca farsele sunt amuzante, dar homofobia nu e niciodata amuzanta.

Vladimir Putin si Elton John au discutat la telefon despre legislatia antigay din Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin si Elton John au discutat luni la telefon despre legislatia antigay din Rusia. Potrivit site-ului contactmusic. com, presedintele rus l-a sunat pe Elton John, la doar cateva zile dupa.

Elton John si Vladimir Putin au discutat la telefon despre legislatia antigay din Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin l-a contactat telefonic pe Elton John, luni, la doar cateva zile dupa ce artistul britanic a declarat in mod public ca doreste sa il intalneasca pe politicianul rus pentru a discuta impreuna despre legislatia antigay din Rusia, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Elton John, pacalit ca vorbeste la telefon cu Vladimir Putin

Cantaretul britanic Elton John a fost pacalit de doi actori de comedie din Rusia care i-au dat telefon si au pretins ca sunt presedintele Vladimir Putin.

Elton John i-a multumit lui Vladimir Putin pentru discutia despre homosexuali. Cum a fost pacalit starul

Informatia mediatizata intens in ultimele zile, potrivit careia renumitul cantaret britanic Elton John ar fi avut o discutie cu presedintele rus, Vladimir Putin, despre drepturile homosexualilor, s-a dovedit a fi falsa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )