Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vladimir Putin a avertizat Congresul SUA ca aprobarea unei agresiuni in Siria poate aveaconsecinte catastrofale

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin a avertizat Congresul SUA ca aprobarea unei agresiuni in Siria poate aveaconsecinte catastrofale

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Congresul american impotriva aprobarii unor actiuni militare in Siria, care ar constitui, in opinia sa, o agresiune, in cazul in care ar avea loc in afara cadrului Natiunilor Unite. continuă pe Adevărul

Putin avertizeaza Congresul american ca aprobarea unei interventii militare in Siria poate fi considerata o agresiune

O interventie militara in Siria in afara Natiunilor Unite constituie o agresiune, considera presedintele Rusiei, Vladimir Putin, potrivit agentiilor ruse de presa, citate de Mediafax. in cazul in care.

Analiza Reuters: Decizia unei actiuni militare in Siria se confrunta cu o soarta incerta in Congresul SUA

Congresul SUA nu a reusit sa rezolve mai nimic din esential din 2010, ratand indeplinirea a ceea ce reprezentau candva responsabilitati sale de baza privind drumuri, scoli, ferme si sistemul postal din SUA. In conditiile acestea, sa ceri Camerei Reprezentantilor, controlata de republicani, si Senatului, condus de democrati, sa se puna de acord asupra unei actiuni militare - un subiect deja controversat atat in interiorul cat si intre partide - injecteaza o doza de nesiguranta reactiei Washingtonului la criza din Siria, arata Reuters intr-o analiza a noilor desfasurari privind presupusa utilizare de arme chimice in apropiere de Damasc pe 21 august.

Vladimir Putin: SUA au interesul de a-l prezenta pe Edward Snowden ca pe un tradator

Presedintele rus Vladimir Putin i-a luat, miercuri, apararea fostului consultant al serviciilor de informatii americane, Edward Snowden, calificandu-l drept un aparator al drepturilor omului neinteles de.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a demonstrat lipsa de talent la desen

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a demonstrat lipsa de talent la desen in timpul unei vizite oficiale la o scoala. Vizita a fost efectuata pentru ca scoala fusese recent dotata cu mobilier modern si.

Vladimir Putin despre Snowden: Este un aparator al drepturilor omului

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca fostul consultant al serviciilor de informatii americane, Edward Snowden, este un aparator al drepturilor omului neinteles de Statele Unite, relateaza AFP.

Vladimir Putin nu exclude participarea Rusiei la un atac militar asupra Siriei

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca Rusia ar putea aproba o operatiune militara in Siria daca vor exista dovezi care sa ateste faptul ca regimul de la Damasc a fost autorul atacului cu arme chimice, insa cu conditia ca ONU sa aprobe operatiune, relateaza Reuters.

Criza din Siria: Vladimir Putin nu exclude participarea Rusiei la un atac militar

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca Rusia ar putea aproba o operatiune militara in Siria daca vor exista dovezi care sa ateste faptul ca regimul de la Damasc a fost autorul atacului cu arme chimice, insa cu conditia ca ONU sa aprobe operatiune, relateaza Reuters.

Vladimir Putin, interesat de viata animalelor. S-a imprietenit cu o morsa si a hranit doi delfini

Presedintele Vladimir Putin se arata interesat de viata animalelor. Acesta a profitat de un turneu de inspectie in Orientul indepartat al Rusiei pentru a da mana cu o morsa si pentru a hrani doi delfini.

ANALIZA. Vladimir Putin castiga teren, pe fondul ezitarilor lui Obama de a lua o decizie in problema Siriei

In urma cu trei luni de zile, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, era marginalizat de restul liderilor mondiali, in discutiile despre Siria. in cele din urma, Putin se pare ca are sansa de a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )