Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sute de persoane au protestat in fata Casei Albe, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice(VIDEO)

B1 B1,
Sute de persoane au protestat in fata Casei Albe, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice(VIDEO)

Decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice a scos oamenii in strada. Sute de persoane au protestat joi in fata Casei Albe dupa. continuă pe B1

VIDEO Proteste in fata Casei Albe dupa anuntul privind retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris

Cateva sute de oameni au protestat joi in fata Casei Albe dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, semnat de aproape 200 de tari la finalul anului 2015.

Directorul de comunicare al Casei Albe, Michael Dubke, a demisionat

Directorul de comunicare al Casei Albe, Michael Dubke demisionat, marti, la trei luni dupa ce a fost numit in functie de presedintele Donald Trump, informeaza BBC News. Stire in curs de actualizare.

Ambasada Romaniei la Washington saluta anuntul Casei Albe privind intalnirea dintre Iohannis si Trump

Ambasada Romaniei la Washington a salutat anuntul oficial al Casei Albe privind intalnirea la nivel inalt dintre presedintele american Donald Trump si omologul sau roman Klaus Iohannis.

Alta gafa marca Trump: Seful Casei Albe le-a dat numarul telefonului sau mobil liderilor lumii si i-a indemnat sa-l sune in mod direct

Presedintele Donald Trump le-a dat numarul telefonului sau mobil liderilor lumii si i-a indemnat sa-l sune in mod direct, o invitatie neobisnuita care incalca protocolul diplomatic si provoaca ingrijorari cu privire la securitatea si secretul comunicatiilor comandantului suprem al Statelor Unite, relateaza The Associated Press.

Grefierii din cadrul Tribunalului Dolj au protestat fata de prevederile noi legii a salarizarii FOTO

Grefierii din cadrul Tribunalului Dolj au protestat in aceasta dimineata, fata de prevederile noi legii a salarizarii. Ei sustin ca vor ajunge sa piarda la salariu si 1300 de lei, iar cei cu studii medii vor ajunge sa castige mai mult.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )