Libnet.ro
UNICEF

21:45

Expert: Retragerea SUA din Acordul de la Paris va duce la cresterea suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade

Antena3 Antena3,
Expert: Retragerea SUA din Acordul de la Paris va duce la cresterea suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade

Retragerea Statelor Unite din Acordul pentru Clima de la Paris ar putea duce la o crestere suplimentara a temperaturii cu 0,3 grade Celsius, a apreciat vineri, la Geneva, directorul Departamentului pentru cercetare at. continuă pe Antena3

Replica lui Macron dupa ce Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris: Make the planet great again

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a calificat drept o greseala pentru Statele Unite si pentru planeta retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. El si-a rostit declaratia in limba franceza, dar a transmis si un mesaj in.

Hillary Clinton: Retragerea SUA din acordul de la Paris, o greseala istorica

Retragerea Statelor Unite din acordul de la Paris privind schimbarile climatice reprezinta o greseala istorica, a declarat joi Hillary Clinton, fosta contracandidata democrata a republicanului Donald Trump la presedintia SUA, scrie Agerpres, citand agentia DPA.

Producatorii germani de automobile se tem ca vor pierde avantajul competitiv dupa retragerea SUA din acordul de la Paris

Puternica industrie germana de automobile afirma ca Europa va fi nevoita sa reevalueze standardele de mediu pentru a ramane competitiva, dupa ce Statele Unite au anuntat ca se retrag din acordul pentru climat de la Paris, relateaza Reuters.

Sute de persoane au protestat in fata Casei Albe, dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice(VIDEO)

Decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice a scos oamenii in strada. Sute de persoane au protestat joi in fata Casei Albe dupa.

Hillary Clinton considera retragerea SUA din acordul de la Paris o greseala istorica

Hillary Clinton, fosta contracandidata democrata a republicanului Donald Trump la presedintia SUA, considera ca este o greseala imensa iesirea SUA din acordul de la Paris privind schimbarile.

Macron, atac subtil la adresa lui Trump, dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris: Sa facem planeta mareata din nou (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a catalogat drept o greseala retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Liderul de la Elysee a tinut sa sublinieze ca acest acord nu este.

Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, informeaza CNN. Pentru a-mi indeplini angajamentul solemn de a proteja.

Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Vezi LIVE declaratiile presedintelui american

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, intr-o conferinta de presa tinutala Casa Alba. Pentru a.

Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat retragerea Statelor Unite din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, intr-o conferinta de presa tinutala Casa Alba. Pentru a.

Reactia lui Barack Obama dupa retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice

Fostul presedinte american Barack Obama califica drept o greseala decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din Acrodulde la Paris privind schimbarile climatice. in urma cu un an si jumatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )