Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vladimir Putin se declara increzator in supravietuirea zonei euro

Hotnews Hotnews,
Vladimir Putin se declara increzator in supravietuirea zonei euro

In ciuda dificultatilor financiare actuale din zona euro, presedintele rus Vladimir Putin se astepta ca aceasta sa supravietuiasca. Rusia, care are o mare parte din rezervele sale internationale investite in euro, este constienta de riscuri, anunta Putin citat de Ria Novisti. continuă pe Hotnews

SP a revizuit in scadere previziunile de crestere economica a zonei euro in 2012

Agentia de rating Standard and Poor's SP) si-a revizuit in scadere previziunile de crestere a zonei euro, aceasta prognozand ca economia regiunii va inregistra un declin de 0,8% in 2012 si va stagna in 2013, arata un raport publicat marti si citat de AFP.

Evolutia slaba a zonei euro pune presiune pe moneda unica

Euro s-a depreciat, in intervalul 17-21 septembrie, pe pietele externe, pentru prima oara in ultimele sase saptamani, raportat la dolar, pe fondul aparitiei informatiilor potrivit carora economia zonei euro are probleme din cauza crizei datoriilor.

Liderii zonei euro pregatesc un plan de ajutor la pachet pentru Grecia, Spania si Cipru

Liderii din zona euro pregatesc un plan de salvare multinational, incluzand un program modificat pentru Grecia, un al doilea program pentru Spania si unul pentru Cipru, potrivit unor surse citate de Financial Times.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )