Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu cocorii slabi care nu au reusit ...

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu cocorii slabi care nu au reusit ...

Presedintele rus Vladimir Putin le-a raspuns duminica opozantilor care au ras de zborul sau cu deltaplanul alaturi de cocorii siberieni, comparandu-i pe acestia cu pasarile slabe care nu au reusit sa il urmeze, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Chiar dupa sosirea la Vladivostok, in Extremul Orient rusesc, unde a avut loc la acest sfarsit de saptamana summitul anual al Forumului pentru cooperare economica Asia-Pacific APEC), Putin a efectuat acest zbor, in costum alb, insotit de mai multe . continuă pe România Liberă

Vladimir Putin ii compara pe criticii sai cu pasari slabe

Presedintele rus Vladimir Putin le-a raspuns duminica opozantilor care au ras de zborul sau cu deltaplanul alaturi de cocorii siberieni, comparandu-i pe acestia cu pasarile slabe care nu au reusit sa il.

Vladimir Putin compara opozitia cu pasarile slabe care nu au reusit sa il urmeze

Presedintele rus Vladimir Putin le-a raspuns duminica opozantilor care au ras de zborul sau cu deltaplanul alaturi de cocorii siberieni, comparandu-i pe acestia cu pasarile slabe care nu au reusit sa il urmeze, relateaza AFP.

Ancheta impotriva Gazprom: Vladimir Putin critica abordarea neconstructiva a UE

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat duminica abordarea neconstructiva a Bruxellesului, in contextul in care Comisia Europeana a deschis in aceasta saptamana o ancheta impotriva gigantului producator si furnizor de gaze rus Gazprom, suspectat de practici anticoncurentiale, transmite AFP.

Vladimir Putin: Rusia, noua ruta de tranzit intre Europa si Orientul Extrem

Rusia doreste sa devina noua ruta de tranzit global care face legatura intre Europa si tarile din Orientul indepartat, a afirmat, duminica, presedintele rus Vladimir Putin, la summit-ul APEC desfasurat la.

Vladimir Putin: Rusia vrea sa devina noua ruta de tranzit intre Europa si Extremul Orient

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat duminica, la Summitul APEC din Vladivostok, ca Rusia doreste sa devina noua ruta de tranzit global care sa conecteze Europe de Extremul Orient, relateaza Ria Novosti.

Vladimir Putin, surprins la un summit al tarilor din Asia-Pacific intr-o ipostaza neobisnuita

Presedintele rus, Vladimir Putin, care isi intretine imaginea de barbat puternic si sportiv, schiopata sambata la un summit al tarilor din Asia-Pacific ce se desfasoara in Rusia, din cauza unei usoare.

Vladimir Putin are probleme de sanatate? Vezi de ce schiopateaza presedintele rus.

Presedintele rus, Vladimir Putin, care isi intretine imaginea de barbat puternic si sportiv, schiopata sambata la un summit al tarilor din Asia-Pacific ce se desfasoara in Rusia, potrivit Mediafax. Cauza este o usoara rana capatata in urma unei activitati sportive, potrivit purtatorului sau de cuvant. Seful statului rus, in varsta de 59 de ani, a fost vazut de un fotoreporter al AFP schiopatand usor in timp ce mergea la o intalnire bilaterala cu omologul sau sud-coreean Lee Myung-Bak, la .

Vladimir Putin, spaima cocorilor albi

Biologii rusi sustin ca dintr-un capriciu al presedintelui Vladimir Putin, care s-a imaginat salvatorul cocorilor albi, mai multe dintre aceste pasari au murit, iar altele s-au ranit in timpul.

Vladimir Putin: Armata SUA si Departamentul de Stat american nu ii vor permite lui Obama sa fie flexibil in privinta scutului antiracheta

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Russia Today ca omologul sau american Barack Obama este dispus sa reia discutiile cu Rusia pe subiectul scutului antiracheta din Europa insa ar putea fi impiedicat de lobbyul militar din Congres si de Departamentul de Stat pe care liderul rus l-a descris drept destul de conservator.

Vladimir Putin: Ar fi posibila formarea unei uniuni monetare a statelor din zona Asia-Pacific

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca ar fi posibila formarea unei uniuni monetare a statelor din zona Asia-Pacific, informeaza Ria Novosti. Nu exclud aceasta posibilitate. Cred ca ar fi foarte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )