Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vladimir Putin, dupa atentatele din Volgograd: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

B1 B1,
Vladimir Putin, dupa atentatele din Volgograd: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. El a facut aceasta afirmatie in prima sa reactie publica la cele doua. continuă pe B1

Vom continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Aceasta a fost prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase.

Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Aceasta a fost prima sa reactie publica la cele doua atentate.

Atentatele din Volgograd: Bilantul a urcat la 33 de morti

Bilantul celor doua atentate care au afectat orasul Volgograd, din sud-vestul Rusiei, a urcat la 33 de morti, au anuntat marti autoritatile locale. O victima a exploziei produse la gara in 29 decembrie a murit in aceasta noapte la spitalul din Volgograd, iar numarul mortilor a ajuns la 18, a declarat pentru agentia Interfax un purtator de cuvant al Ministerului local pentru Situatii de Urgenta, Dmitri Ulanov. Aceeasi sursa a adaugat ca bilantul atentatului de luni impotriva unui troleibuz a ajuns la 15 morti.

Atentatele de la Volgograd - considerat in Rusia un simbol al victoriei impotriva Germaniei naziste - reprezinta o amenintare pentru securitatea Jocurilor Olimpice, dar si o palma pentru Vladimir Putin

Atentatele din Volgograd poarta amprenta rebelilor islamisti din instabilul Caucaz de Nord, care incearca sa creeze o atmosfera de teroare inaintea Jocurilor Olimpice din Rusia, o amenintare pentru securitate dar si o palma pentru Vladimir Putin, afirma expertii intervievati de AFP.

Atentatele de la Volgograd, simbolul victoriei impotriva Germaniei naziste: O amenintare pentru securitatea Jocurilor Olimpice, dar si o palma pentru Vladimir Putin

Atentatele din Volgograd poarta amprenta rebelilor islamisti din instabilul Caucaz de Nord, care incearca sa creeze o atmosfera de teroare inaintea Jocurilor Olimpice din Rusia, o amenintare pentru securitate dar si o palma pentru Vladimir Putin, afirma expertii intervievati de AFP.

Vladimir Putin: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala, in prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest).

Basescu transmite condoleante Rusiei, dupa atentatele teroriste.

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in urma atentatelor teroriste petrecute in Volgograd, Federatia Rusa, in ultimele zile. Citeste si: Un nou atac terorist la Volgograd Va prezentamintegral textul mesajului: Excelentei Sale domnul Vladimir Putin, Presedintele Federatiei Ruse Stimate Domnule Presedinte, Am aflat cu profunda tristete vestea despre succesiunea de evenimente tragice care s-au produs la .

VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 14 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

O explozie provocata de un kamikaze a ucis cel putin 14 persoane intr-o gara din Volgograd, Rusia, aproape de regiunea instabila a Caucazului rus, a anuntat presa rusa, potrivit AFP. Cel putin 40 de persoane au fost ranite. Potrivit presei, atentatorul este o femeie. Presedintele Vladimir Putin a ordonat masuri de securitate sporite. Purtatorul de cuvant al politiei federale a declarat ca securitatea va fi intarita in gari si aeroporturi.

VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 16 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

O explozie provocata de un kamikaze a ucis cel putin 16 persoane intr-o gara din Volgograd, Rusia, aproape de regiunea instabila a Caucazului rus, a anuntat presa rusa, potrivit AFP. Cel putin 50 de persoane au fost ranite. Potrivit presei, atentatorul este o femeie. Presedintele Vladimir Putin a ordonat masuri de securitate sporite. Purtatorul de cuvant al politiei federale a declarat ca securitatea va fi intarita in gari si aeroporturi.

VIDEO UPDATE Atentat intr-o gara din Volgograd, Rusia: cel putin 18 morti/ Explozia a fost surprinsa de camere video

O explozie provocata de un kamikaze a ucis cel putin 18 morti intr-o gara din Volgograd, Rusia, aproape de regiunea instabila a Caucazului rus, a anuntat presa rusa, potrivit AFP. Cel putin 40 de persoane au fost ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )