Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vom continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Antena3 Antena3,
Vom continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Aceasta a fost prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala, in prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest).

Vladimir Putin, dupa atentatele din Volgograd: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. El a facut aceasta afirmatie in prima sa reactie publica la cele doua.

Putin: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala, in prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest),.

Putin: Rusia continua lupta impotriva teroristilor.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Este prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest). Citeste si: Cele mai importante atacuri teroriste comise in Rusia, in ultimii 15 ani Dragi prieteni, ne inclinam in fata victimelor acestor atentate teribile. Sunt sigur ca vom continua cu forta si fara intrerupere lupta impotriva teroristilor pana la .

Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Aceasta a fost prima sa reactie publica la cele doua atentate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )