Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala, in prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest). continuă pe Hotnews

Putin: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala, in prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest),.

Vladimir Putin, dupa atentatele din Volgograd: Rusia va lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. El a facut aceasta afirmatie in prima sa reactie publica la cele doua.

Vom continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Aceasta a fost prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase.

Putin: Rusia continua lupta impotriva teroristilor.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Este prima sa reactie publica la cele doua atentate sinucigase soldate cu 34 de morti la Volgograd sud-vest). Citeste si: Cele mai importante atacuri teroriste comise in Rusia, in ultimii 15 ani Dragi prieteni, ne inclinam in fata victimelor acestor atentate teribile. Sunt sigur ca vom continua cu forta si fara intrerupere lupta impotriva teroristilor pana la .

Prima reactie publica a lui Putin dupa atentatele care au lovit Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca Rusia va continua lupta impotriva teroristilor pana la eliminarea lor totala. Aceasta a fost prima sa reactie publica la cele doua atentate.

Atentatele de la Volgograd - considerat in Rusia un simbol al victoriei impotriva Germaniei naziste - reprezinta o amenintare pentru securitatea Jocurilor Olimpice, dar si o palma pentru Vladimir Putin

Atentatele din Volgograd poarta amprenta rebelilor islamisti din instabilul Caucaz de Nord, care incearca sa creeze o atmosfera de teroare inaintea Jocurilor Olimpice din Rusia, o amenintare pentru securitate dar si o palma pentru Vladimir Putin, afirma expertii intervievati de AFP.

Atentatele de la Volgograd, simbolul victoriei impotriva Germaniei naziste: O amenintare pentru securitatea Jocurilor Olimpice, dar si o palma pentru Vladimir Putin

Atentatele din Volgograd poarta amprenta rebelilor islamisti din instabilul Caucaz de Nord, care incearca sa creeze o atmosfera de teroare inaintea Jocurilor Olimpice din Rusia, o amenintare pentru securitate dar si o palma pentru Vladimir Putin, afirma expertii intervievati de AFP.

Sondaj: Vladimir Putin - Personalitatea anului in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit, din nou, Personalitatea anului in Rusia, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de Centrul de studiere a opiniei publice VTIOM), arata sursele de presa.

Vladimir Putin, din nou Personalitatea anului in Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a devenit, din nou, Personalitatea anului in Rusia, conform rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de Centrul de studiere a opiniei publice VTIOM), citat de Ria Novosti, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )