Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vladimir Putin: Europa nu vrea sa gazduiasca sisteme balistice americane, dar nu ndrazneste sa se opuna

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Europa nu vrea sa gazduiasca sisteme balistice americane, dar nu ndrazneste sa se opuna

Presedintele rus Vladimir Putin crede ca tarile europene nu isi doresc sa vada amplasate pe teritoriile lor sistemele balistice ale Statelor Unite, insa nu indraznesc sa se opuna Washingtonului, a relatat vineri agentia oficiala rusa TASS. continuă pe Hotnews

Fost director FBI: `Trump a contrazis serviciile de informatii SUA in dosarul Coreea de Nord. Motivul invocat? Asa i-a spus Vladimir Putin`

Donald Trump nu si-ar fi crezut serviciile de inteligenta atunci cand acestea l-au informat despre un test cu rachete balistice desfasurat de Coreea de Nord, pentru ca Vladimir Putin i-ar fi spus ca Pyongyangul.

Senatul american vrea sa stie exact cat de bogat este Vladimir Putin

Un grup bipartizan de parlamentari de la Washington vrea sa stie exact cat de instarit este presedintele rus Vladimir Putin si au depus un proiect de lege in acest sens.

Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratii, a afirmat marti secretarul american de Stat Mike Pompeo, la sosirea in Slovacia, una dintre etapele turneului din Europa centrala pentru contrarea influentei in crestere a Rusiei si Chinei, scrie AFP.

Sondaj: Moldovenii au mult mai mare incredere in Vladimir Putin, decat in Klaus Iohannis

Cetatenii Republicii Moldova au mult mai mare incredere in liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, cand este vorba despre presedintii straini, decat in presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, arata datele unui sondaj de opinie realizat de Compania Date Inteligente SRL.

Rusii vor locuinte, Vladimir Putin cere avion supersonic pentru pasageri

Liderul de la Kremlin a propus reintoarcerea la ideea de a crea un avion supersonic de pasageri. Aceasta propunere a fost facuta la intalnirea dintre presedintele Vladimir Putin si reprezentantii societatii civile ce militeaza pentru implementarea proiectului national Locuinte si mediul urban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )