Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vladimir Putin a fost rugat de Moon Jae-In sa ajute la imblanzirea Coreei de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin a fost rugat de Moon Jae-In sa ajute la imblanzirea Coreei de Nord

Presedintele sud-coreean, Moon Jae-in, l-a rugat pe Vladimir Putin sa ajute la imblanzirea Coreei de Nord, inainte ca situatia sa se rastoarne in totalitate. Moon i-a transmis lui Putin in cadrul intalnirii dupa un summit din orasul rusesc Vladivostok din estul Rusiei, potrivit presei sud-coreene: Situatia politica mondiala a devenit foarte serioasa din cauza provocarilor repetate ale Coreei de Nord, potrivit NEWS. com. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Putin, declaratii surprinzatoare. Ce trebuie sa se intample in cazul Coreei de Nord

Presedintele rus Vladimir Putin a condamnat Coreea de Nord si testele cu racheta efectuate de aceasta in cadrul unei intrevederi cu omologul sau sud-coreean Moon Jae-in, dar in acelasi timp s-a.

Mesajul oficial al lui Vladimir Putin, dupa ultimul test nuclear al Coreei de Nord. Solutia despre care vorbeste Kremlinul

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, au condamnat dur actiunile Phenianului, a transmis Kremlinul, dupa ce regimul nord-coreean a efectuat un nou test nuclear, cel mai.

Vladimir Putin, replica-soc pentru un jurnalist: Trump nu este mireasa mea!

Vladimir Putin sustinea o conferinta de presa in clipa in care un reporter l-a intrebat daca este dezamagit de presedintele american. Liderul de la Kremlin a catalogat intrebarea drept.

Decizie istorica luata de Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca sprijina ideea desfasurarii de trupe ONU de mentinere a pacii in Donbas, o regiune din estul Ucrainei afectata de o rebeliune separatista prorusa, dar.

Vladimir Putin da in judecata SUA pe motiv ca ar fi confiscat proprietati diplomatice ale Rusiei

Presedintele Vladimir Putin a ordonat Ministerului de Externe de la Moscova sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in SUA, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Vladimir Putin avertizeaza ca, daca SUA furnizeaza armament letal Ucrainei, separatistii si-ar putea extinde campaniile in estul tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat marti ca orice decizie a Statelor Unite de a furniza Ucrainei armament defensiv va inflama conflictul din estul ucrainean si ar putea determina separatistii pro-rusi sa isi extinda campaniile in regiune, potrivit Reuters.

Vladimir Putin ordona MAE rus sa dea in judecata Statele Unite pentru confiscarea unor cladiri diplomatice ruse

Presedintele rus Vladimir Putin i-a ordonat Ministerului rus de Externe sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in Statele Unite, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de Reuters.

Vladimir Putin, amenintare la adresa SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca o eventuala decizie a SUA de a furniza Ucrainei arme defensive va alimenta conflictul din estul acestei tari si i-ar putea determina pe separatistii prorusi s?.

Noua arma anuntata de Vladimir Putin: Cine o stapaneste va conduce lumea

Uitati de bombele nucleare, cursa inarmarii sau cea pentru cucerirea spatiului cosmic. Vladimir Putin crede ca tara care va domina in domeniul inteligentei artificiale va conduce lumea.

Vladimir Putin avertizeaza: Amenintarile militare ar putea declansa o catastrofa globala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca impunerea unor sanctiuni mai dure impotriva Coreei de Nord ar fi un act contraproductiv, adaugand ca amenintarile militare ar putea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )