Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vladimir Putin i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty. continuă pe Adevărul

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut.

Vladimir Putin, avertisment pentru tatarii din Crimeea: Orice speculatie privind drepturi speciale pentru o anumita etnie este extrem de periculoasa

Presedintele rus, Vladimir Putin, a lansat un avertisment la adresa tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin le-a transmis tatarilor din regiunea anexata anul trecut de Rusia sa nu incerce sa obtina un.

Avertismentul lui Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a atentionat luni minoritatea etnica a tatarilor din Crimeea ca nu ar trebui sa incerce sa obtina un statut special in aceasta peninsula la Marea Neagra pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina in 2014.

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea. Reactia lui Porosenko

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Porosenko a catalogat vizita drept o sfidare la adresa lumii civilizate.

Vladimir Putin a facut o vizita in Crimeea. Lider al minoritatii tatare: Criminalul se intoarce mereu la locul crimei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian, citat de Mediafax.

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a efectuat luni o vizita in peninsula Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian.

Petro Porosenko, despre vizita lui Vladimir Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a calificat vizita omologului sau rus, Vladimir Putin, in Crimeea drept o sfidare la adresa lumii civilizate, apreciind ca gestul liderului de la Kremlin va duce la.

Vladimir Putin, vizita in Crimeea: Criminalul se intoarce mereu la scena crimei

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a efectuat luni o vizita in Crimeea cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Prioritatile acestui.

Vladimir Putin, in vizita in Crimeea

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul.

VIDEO: Vladimir Putin, in adancurile Marii Negre. De ce s-a scunfundat liderul rus intr-un batiscaf, in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat intr-un batiscaf pe fundul Marii Negre, nu departe de tarmul Crimeei, pentru a observa epave ale unor corabii ce dateaza din secolele IX-X, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )