Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru tatarii din Crimeea

România Liberă România Liberă,
Avertismentul lui Vladimir Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut. continuă pe România Liberă

Avertismentul lui Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a atentionat luni minoritatea etnica a tatarilor din Crimeea ca nu ar trebui sa incerce sa obtina un statut special in aceasta peninsula la Marea Neagra pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina in 2014.

Vladimir Putin, avertisment pentru tatarii din Crimeea: Orice speculatie privind drepturi speciale pentru o anumita etnie este extrem de periculoasa

Presedintele rus, Vladimir Putin, a lansat un avertisment la adresa tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin le-a transmis tatarilor din regiunea anexata anul trecut de Rusia sa nu incerce sa obtina un.

Vladimir Putin i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special

Presedintele rus, Vladimir Putin, i-a avertizat pe tatarii din Crimeea sa nu incerce sa obtina statut special in peninsula ucraineana anexata de Rusia anul trecut, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Vladimir Putin, in vizita in Crimeea

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul.

VIDEO: Vladimir Putin, in adancurile Marii Negre. De ce s-a scunfundat liderul rus intr-un batiscaf, in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat intr-un batiscaf pe fundul Marii Negre, nu departe de tarmul Crimeei, pentru a observa epave ale unor corabii ce dateaza din secolele IX-X, potrivit Agerpres.

Petro Porosenko, despre vizita lui Vladimir Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a calificat vizita omologului sau rus, Vladimir Putin, in Crimeea drept o sfidare la adresa lumii civilizate, apreciind ca gestul liderului de la Kremlin va duce la.

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea. Reactia lui Porosenko

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Porosenko a catalogat vizita drept o sfidare la adresa lumii civilizate.

Vladimir Putin a facut o vizita in Crimeea. Lider al minoritatii tatare: Criminalul se intoarce mereu la locul crimei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian, citat de Mediafax.

Vladimir Putin, vizita in Crimeea: Criminalul se intoarce mereu la scena crimei

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a efectuat luni o vizita in Crimeea cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Prioritatile acestui.

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a efectuat luni o vizita in peninsula Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )