Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin: Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei

Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei si spera ca Acordurile de la Minsk vor fi respectate de catre partile aflate in conflict, a afirmat, marti seara, la Budapesta presedintele. continuă pe Antena3

Vladimir Putin cere rebelilor separatisti sa permita o retragere ordonata a trupelor ucrainene inconjurate la Debaltseve

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca rebelii prorusi din estul Ucrainei ar trebui sa permita retragerea ordonata si in condintii de siguranta a trupelor ucrainene inconjurate in orasul strategic Debaltseve, adaugand totodata ca Kievul nu ar trebui sa interzica soldatilor sai sa isi predea armele, transmite Reuters.

Ce AVERE COLOSALA are de fapt Vladimir Putin. il depaseste cu mult pe Bill Gates

Unul din investitorii care a crezut in Rusia intoarce acum armele impotriva lui Vladimir Putin. Bill Browder afirma cu tarie ca, la ora actuala, Vladimir Putin este cel mai bogat om din lume, avand o avere de 200.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Miting de protest la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin: Putin, Niet, Europe, Yes!

Sute de oameni au participat, luni seara, la un miting de protest, in centrul Budapestei, fata de vizita in Ungaria, programata marti, a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, relateaza MTI.

Vladimir Putin s-a bucurat de o primire calduroasa in Ungaria, in pofida racelii generale europene: Putin si Orban au convenit asupra unui acord de livrare de gaze/ Liderul rus sprijina un succesor al proiectului South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, dupa intalnirea de la Budapesta cu premierul ungar Viktor Orban, ca gigantul de stat Gazprom este dispusa sa livreze Ungariei mai multe gaze decat prevede acordul existent intre cele doua tari, transmite Reuters.

Vladimir Putin versus o blonda dezbracata, in Ungaria

In timp ce Vladimir Putin se indrepta spre Parlamentul Ungariei, unde urma sa aiba loc conferinta de presa comuna cu premierul Viktor Orban, o femeie blonda s-a dezbracat de la brau in sus si, in timp ce.

Vladimir Putin a ajuns la Budapesta. ViktorOrban anunta ca va incerca sa incheie un acord nou pentru gaze

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin la Budapesta a starnit ample miscari de strada. Maghiarii cer Uniunii Europene sa-i apere de legaturile pe care premierul Viktor Orban este hotarat sa le consolideze cu Moscova.

UPDATE Vladimir Putin a ajuns la Budapesta. ViktorOrban anunta ca va incerca sa incheie un acord nou pentru gaze. intalnirea a durat doua ore

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin la Budapesta a starnit ample miscari de strada. Maghiarii cer Uniunii Europene sa-i apere de legaturile pe care premierul Viktor Orban este hotarat sa le consolideze cu Moscova.

Vladimir Putin se va intalni azi cu Viktor Orban, la Budapesta

Presedintele rus Vladimir Putin se va intalni astazi, la Budapesta, cu premierul ungar Viktor Orban, pe care il considera aliatul sau important in Uniunea Europeana, comenteaza EFE.

Mii de oameni au protestat la Budapesta fata de vizita lui Vladimir Putin (VIDEO)

Mii de oameni au protestat la Budapesta, fata de vizita presedintelui rus Vladimir Putin, care va ajunge marti in capitala Ungariei, relateaza BBCNews. Pe de alta parte, autoritatile ungare vor ca vizita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )