Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vladimir Putin: Rusia este capabila sa isi apere interesele nationale

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Rusia este capabila sa isi apere interesele nationale

Rusia este capabila sa isi apere interesele nationale, avertizeaza presedintele Vladimir Putin cu ocazia Zilei Unitatii, celebrata marti, relateaza site-ul agentiei RIA Novosti, potrivit Mediafax. Nicio. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Rusia este capabila sa isi apere interesele nationale

Rusia este capabila sa isi apere interesele nationale, avertizeaza presedintele Vladimir Putin cu ocazia Zilei Unitatii, celebrata marti, relateaza site-ul agentiei RIA Novosti. Nicio amenintare nu.

Vladimir Putin: NATO incearca sa distruga echilibrul strategic, dar Rusia nu va intra intr-o confruntare

Alianta Nord-Atlantica incearca sa distruga echilibrul strategic din lume, dar Rusia nu va intra intr-o confruntare care ii este impusa de comunitatea internationala, a declarat presedintele Vladimir Putin, in cadrul unei intrevederi cu ofiteri superiori rusi, la Kremlin.

Vladimir Putin, mesaj pacificator catre NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, considera ca Alianta Nord-Atlantica incearca sa distruga echilibrul strategic din lume. Rusia, sustine liderul de la Kremlin, nu va intra intr-o confruntare care ii este impusa de comunitatea internationala. Mesajul a fost lansat cu ocazia intrevederii lui Putin cu ofiteri superiori ai armatei ruse, la Kremlin, consemneaza Mediafax.

Comedianta Chelsea Handler, indignata dupa ce Instagram a sters o poza topless in care il imita pe Vladimir Putin

Comedianta si vedeta de televiziune Chelsea Handler s-a declarat indignata dupa ce reprezentantii platformei Instagram au decis sa-i stearga o fotografie in care aparea topless pe un cal, imaginea fiind o ironie la adresa celei in care lideru rus Vladimir Putin face acelasi lucru, noteaza Huffington Post.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )