Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vladimir Putin: Rusia a fost vizata de atacuri externe cu stiri false despre coronavirus

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Rusia a fost vizata de atacuri externe cu stiri false despre coronavirus

Rusia a fost vizata de atacuri externe lansate de inamici care transmit stiri false despre coronavirus pentru a genera panica, a declarat miercuri presedintele Vladimir Putin, citat de agentia de presa Reuters. continuă pe Antena3

Vladimir Putin propune ca noua Constitutie a Rusiei sa prevada mentionarea lui Dumnezeu si interzicerea casatoriilor homosexuale

Presedintele rus Vladimir Putin a inaintat Parlamentului noi amendamente constitutionale, care prevad mentionarea lui Dumnezeu in Constitutie si fixarea principiului ca o casatorie nu poate fi posibila decat intre un barbat si o femeie, au relatat media de stat si oficiali din Rusia, conform Agerpres.

Vladimir Putin vrea interzicerea casatoriilor homosexuale prin Constitutie

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a transmis noi propuneri de amendamente pentru proiectul de revizuire a Constitutiei, printre care se numara si o referinta la Dumnezeu sau descrierea casatoriei drept o.

Vladimir Putin vrea ca Dumnezeu sa fie trecut in noua Constitutie. Ce statut vor avea casatoriile intre homosexuali

Vladimir Putin, presedintele rus, a inainat Parlamentului noi amendamente constitutionale. Acestea prevad mentionarea lui Dumnezeu in Constitutie, dar si fizarea principiului ca o casatorie nu poate sa fie posibila decat intre un barbat si o femeie, scrie Agerpres. Vladimir Putin vrea ca Dumnezeu sa fie trecut in noua Constitutie inca din ianuarie Vladimir Putin a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )