Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vladimir Putin si-a redus salariul cu 10%. Taierea se aplica si functionarilor de la Kremlin

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin si-a redus salariul cu 10%. Taierea se aplica si functionarilor de la Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat astazi trei decrete prin care salariul sau, al premierului Dmitri Medvedev, dar si al tuturor functionarilor guvernamentali de la Kremlin sau din administratia guvernamentala este taiat cu 10%, potrivit presei internationale. continuă pe Adevărul

Putin si-a redus salariul. Ce avere are presedintele Rusiei

Vladimir Putin a renuntat la 10% din salariul sau, in contextul crizei economice din Rusia. Presedintele a cerut aceeasi reducere pentru intreaga administratie, singurul domeniu pe care l-a protejat de reducerea.

Vladimir Putin isi reduce salariul cu 10% pe fondul crizei financiare cu care se confrunta Rusia

Presedintele Vladimir Putin isi va reduce salariul cu 10%, in perioada 1 martie-31 decembrie 2015, in contextul crizei economice cu care se confrunta Rusia, informeaza AFP. Aceeasi masura va fi aplicata si.

Vladimir Putin reduce cu 10% salariul sau si al unor demnitari

Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat astazi reducerea salariului sau cu 10%, o masura ce vizeaza si retributiile mai multor demnitari rusi, in contextul in care Rusia se confrunta cu o grava criza economica ca urmare a scaderii pretului la petrol si a prabusirii rublei, transmite AFP.

Boris Nemtov va fi inmormantat astazi. Cui i-a interzis Vladimir Putin sa mearga la funeralii

Boris Nemtov, criticul aprig al lui Putin, asasinat in imediata apropiere a palatului Kremlin, va fi condus pe ultimul drum astazi. De la funeralii vor lipsi iubita sa, care se teme ca va fi tinta unui atac, dar si.

Rusia pregateste anexarea unui nou teritoriu. Vladimir Putin va semna un acord de alianta si integrare cu o republica separatista

Presedintele rus Vladimir Putin a dispus vineri semnarea unui acord de alianta si integrare cu republica separatista georgiana prorusa Osetia de Sud, a carei independenta a fost recunoscuta de Moscova in.

Vladimir Putin a dispus semnarea unui acord de alianta si integrare cu Osetia de Sud

Presedintele rus Vladimir Putin a dispus vineri semnarea unui acord de alianta si integrare cu republica separatista georgiana pro-rusa Osetia de Sud, a carei independenta a fost recunoscuta de Moscova in luna august 2008, dupa razboiul ruso-georgian, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin, dupa intalnirea cu Matteo Renzi: Italia este un partener privilegiat al Rusiei

Italia este un partener privilegiat al Rusiei pe scena internationala, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul intrevederii cu premierul italian Matteo Renzi, de la Moscova, informeaza La.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Tinta lui Vladimir Putin este legata de gurile Dunarii (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent joi la sediul PMP. La iesire, fostul presedinte a afirmat ca trebuie sa fim atenti la actiunile lui Vladimir Putin, a carui tinta este legata de gurile Dunarii. Fostul sef al.

Vladimir Putin: Asasinarea lui Boris Nemtov este o rusine pentru Rusia

Asasinarea lui Boris Nemtov este o rusine pentru Rusia, a declarat miercuri presedintele Vladimir Putin, condamnand crima comisa in apropierea Kremlinului, relateaza Associated Press. Trebuie sa acordam o.

Vladimir Putin: Extremistii folosesc tehnologii colorate impotriva Rusiei

Rusia se confrunta cu incercari ale extremistilor de a folosi tehnologii colorate, de la proteste ilegale pana la propaganda deschisa bazata pe ura, pe retelele de socializare, a declarat astazi presedintele rus Vladimir Putin, citat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )