Libnet.ro
UNICEF

20:30

Vladimir Putin vrea sa trimita prizonierii ISIS in Siberia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin vrea sa trimita prizonierii ISIS in Siberia

Surse ale Hezbollah, o grupare siita apropiata Teheranului, afirma ca intre Vladimir Putin si Bashar Al-Assad ar exista o intelegere privitoare la prizonierii de razboi pe care Siria ii va captura de-acum inainte, cu precadere ISIS. Cei care nu sunt cetateni sirieni, ca si instructorii lor sauditi, qatarezi, kuwaitieni, turci si din Emiratele Arabe Unite, luati prizonieri de armata siriana, vor trebui predati rusilor, informeaza Russia Today. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Putin, despre relatia cu Germania: Trebuie sa ne ferim de o instrainare reciproca

Germania si Rusia trebuie sa se asigure ca vor avea si pe viitor o relatie apropiata, in conditiile actualei situatii internationale complicate, a avertizat presedintele rus Vladimir Putin, intr-o.

Vladimir Putin ii scrie Angelei Merkel, avertizand-o cu privire la riscurile instrainarii reciproce

Germania si Rusia trebuie sa se asigure ca vor avea si pe viitor o relatie apropiata, in conditiile actualei situatii internationale complicate, a avertizat presedintele rus Vladimir Putin, intr-o telegrama de felicitare adresata cancelarului german Angela Merkel si presedintelui Joachim Gauck, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, transmite sambata agentia DPA, citata de Agerpres.

Discutii aprinse intre liderii europeni si Vladimir Putin, pentru situatia din Ucraina

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat vineri seara, la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre.

De ce ataca Rusia in Siria. FT: Strategii se intreaba daca operatiunea lui Vladimir Putin in Siria are scopuri militare sau politice

Politicienii si strategii occidentali incearca sa identifice de ce ataca Rusia in Siria, care sunt scopurile militare ale presedintelui rus Vladimir Putin in Siria si daca intentioneaza, intr-adevar, sa ajute regimul presedintelui Bashar al-Assad sa recupereze teritoriul pierdut in fata fortelor opozitiei, comenteaza Financial Times, citat de Mediafax.

Intalnire Vladimir Putin- Francois Hollande dupa noi bombardamente rusesti in Siria

Presedintele francez Francois Hollande il primeste vineri, la Paris, pe omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre conflictul sirian, pe fondul controverselor privind tintele aviatiei ruse care a atacat joi noi pozitii in Siria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )