Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vladimir Putin, despre relatia cu Germania: Trebuie sa ne ferim de o instrainare reciproca

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, despre relatia cu Germania: Trebuie sa ne ferim de o instrainare reciproca

Germania si Rusia trebuie sa se asigure ca vor avea si pe viitor o relatie apropiata, in conditiile actualei situatii internationale complicate, a avertizat presedintele rus Vladimir Putin, intr-o. continuă pe Antena3

Vladimir Putin ii scrie Angelei Merkel, avertizand-o cu privire la riscurile instrainarii reciproce

Germania si Rusia trebuie sa se asigure ca vor avea si pe viitor o relatie apropiata, in conditiile actualei situatii internationale complicate, a avertizat presedintele rus Vladimir Putin, intr-o telegrama de felicitare adresata cancelarului german Angela Merkel si presedintelui Joachim Gauck, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, transmite sambata agentia DPA, citata de Agerpres.

Discutii aprinse intre liderii europeni si Vladimir Putin, pentru situatia din Ucraina

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat vineri seara, la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre.

Intalnire Vladimir Putin- Francois Hollande dupa noi bombardamente rusesti in Siria

Presedintele francez Francois Hollande il primeste vineri, la Paris, pe omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre conflictul sirian, pe fondul controverselor privind tintele aviatiei ruse care a atacat joi noi pozitii in Siria.

VIDEO. Vladimir Putin, intrebare incomoda pe holurile Natiunilor Unite

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost intrebat, pe holurile Organizatiei Natiunilor Unite, despre accidentul aviatic produs pe aeroportul din Smolensk, in urma caruia presedintele polonez, Lech Kaczynski, a murit. Astfel, un jurnalist l-a intrebat pe liderul de la Kremlin cand va fi returnata epava avionului Tu1154M, prabusit, in urma cu cinci ani, in Rusia.

Hollande si Merkel au discutat cu Putin despre crizele din Ucraina si Siria

Presedintele Frantei, Francois Hollande, omologul sau rus, Vladimir Putin, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au discutat, la Paris, despre masuri de solutionare a crizei din Ucraina si despre conflictul din Siria.

De ce ataca Rusia in Siria. FT: Strategii se intreaba daca operatiunea lui Vladimir Putin in Siria are scopuri militare sau politice

Politicienii si strategii occidentali incearca sa identifice de ce ataca Rusia in Siria, care sunt scopurile militare ale presedintelui rus Vladimir Putin in Siria si daca intentioneaza, intr-adevar, sa ajute regimul presedintelui Bashar al-Assad sa recupereze teritoriul pierdut in fata fortelor opozitiei, comenteaza Financial Times, citat de Mediafax.

Vladimir Putin il invita pe Bashar al-Assad la un compromis

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat miercuri ca bombardamentele aeriene efectuate de avioane rusesti in Siria au avut o amploare limitata si a spus ca omologul sau sirian, Bashar al-Assad, da .

Premierul moldovean Valeriu Strelet, confundat la ONU cu Vladimir Putin

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a fost confundat cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, atunci cand a fost intampinat de staff-ul tehnic de la sediul Natiunilor Unite, relateaza postul de radio Vocea Basarabiei, citat de Agerpres.

Razboiul din Siria: La ce intelegere au ajuns Vladimir Putin si Barack Obama

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau american, Barack Obama, au cazut de acord ca au un interes comun in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, a declarat Ambasada SUA la Moscova.

Vladimir Putin a cerut, parlamentul rus a aprobat. Interventia Rusiei in Siria trece la un nou nivel

Camera superioara a parlamentului rus, Consiliul Federatiei, a aprobat, miercuri, cererea presedintelui Vladimir Putin de a folosi forte militare in Siria pentru actiuni impotriva terorismului, informeaza RT. com,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )