Libnet.ro
UNICEF

18:30

Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Basescu in urma unor declaratii din Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Basescu in urma unor declaratii din Parlament

Presedintele Traian Basescu a castigat, la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata Justitia. continuă pe Ziarul Bursa

Voiculescu a pierdut DEFINITIV procesul intentat lui Traian Basescu

Dan Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Traian Basescu, privind declaratiile fostului sef al statului la adresa omului de afaceri .

Basescu a castigat procesul intentat de Voiculescu suparat ca a fost acuzat ca vrea sa controleze Justitia

Traian Basescu a castigat procesul intentat de Dan Voiculescu in urma unor declaratii facute de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, cu privire la controlul Justitiei. Am vazut si afirmatiile facute de . ) domnul Voiculescu, ca trebuie sa controlam Justitia. Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut!, spunea Basescu in Parlament. Voiculescu l-a actionat in judecata, iar decizia de luni este definitiva.

Traian Basescu a castigat definitiv procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata in urma unor declaratii din Parlament

Traian Basescu a castigat la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului, informeaza B1 TV. in 5 iulie 2012,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,314 seconds )