Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu a castigat definitiv procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata in urma unor declaratii din Parlament

B1 B1,
Traian Basescu a castigat definitiv procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata in urma unor declaratii din Parlament

Traian Basescu a castigat la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului, informeaza B1 TV. in 5 iulie 2012,. continuă pe B1

Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Basescu in urma unor declaratii din Parlament

Presedintele Traian Basescu a castigat, la Curtea de Apel Bucuresti, procesul in care Dan Voiculescu l-a dat in judecata pentru declaratia facuta de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, potrivit careia Voiculescu ar fi afirmat ca trebuie controlata Justitia.

Voiculescu a pierdut DEFINITIV procesul intentat lui Traian Basescu

Dan Voiculescu a pierdut definitiv procesul intentat lui Traian Basescu, privind declaratiile fostului sef al statului la adresa omului de afaceri .

Basescu a castigat procesul intentat de Voiculescu suparat ca a fost acuzat ca vrea sa controleze Justitia

Traian Basescu a castigat procesul intentat de Dan Voiculescu in urma unor declaratii facute de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, cu privire la controlul Justitiei. Am vazut si afirmatiile facute de . ) domnul Voiculescu, ca trebuie sa controlam Justitia. Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut!, spunea Basescu in Parlament. Voiculescu l-a actionat in judecata, iar decizia de luni este definitiva.

Dan Voiculescu sustine un nou partid

Dan Voiculescu a scris pe blogul lui despre un grup de tineri care au depus la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a Partidului Puterii Umaniste, o formatiune care preia doctrina umanista, fondata de omul de afaceri.

Licitatia pentru vanzarea apartamentului lui Dan Voiculescu va fi reluata. Femeia care a oferit 427.000 de euro nu a virat banii in termenul stabilit

Adjudecatara apartamentului de pe Soseaua Kiseleff al omului de afaceri Dan Voiculescu, care a oferit un pret de 1,9 milioane de lei 427. 000 de euro) in cadrul licitatiei organizate joia trecuta de ANAF, nu a virat banii in termenul stabilit, astfel.

Traian Basescu a postat un mesaj pentru Victor Ponta pe Facebook

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe Facebook un mesaj in care ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Mesajul vine la cateva ore dupa ce premierul.

Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

Dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, premierul Victor Ponta a spus despre apelul fostului presedintele Traian Basescu cu privire la demisia sa ca este ridicol si ticalos. Ponta a tinut sa precizeze.

Traian Basescu, reactie la adresa premierului: Viorel, daca vrei sa nu faci mai mult rau decat ai facut tarii din 2012 si pana acum, fa te rog un lucru simplu: PLEACA ACUM!

Traian Basescu a reactionat pe pagina de Facebook cu privire la cazul premierului Ponta. Fostul presedinte este de parere ca premierul ar trebui sa isi dea demisia. Buna ziua, Viorel,Daca vrei sa nu faci mai.

Daniel Morar, dezvaluiri despre relatia cu Traian Basescu si presiunile politice asupra DNA

Fostul sef al DNA, Daniel Morar, a vorbit intr-un interviu pentru adevarul. ro despre relatia cu Traian Basescu dupa numirea sa la Parchetul Anticoruptie in 2005. Morar nu a trecut cu vederea nici presiunile pe.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )