Libnet.ro
UNICEF

21:45

Volocopter este primul taxi zburator din lume si va intra pe piata la sfarsitul acestui an

Hotnews Hotnews,
 Volocopter este primul taxi zburator din lume si va intra pe piata la sfarsitul acestui an

Volocopterul este primul dispozitiv de zbor complet electric care poate transporta oameni la bord si care poate decola si ateriza vertical VTOL). Aparatul de zbor va fi comercializat in mai multe orase din intreaga lume incepand cu sfarsitul acestui an, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

Rihanna, oficial cea mai bogata artista din lume! Ce avere impresionanta are

Rihanna a devenit oficial cea mai bogata artista din lume, intrecandu-le pe Beyonce, Madonna, Celine Dion si Taylor Swift! Iata ce avere impresionanta are vedeta! .

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume pe IMDb, devansand Breaking Bad si Game of Thrones

Cernobil a devenit serialul cel mai popular din lume, devansand productii devenite cult precum Breaking Bad si Game of Thrones, potrivit platformei online Internet Movie Database IMDb), informeaza variety. com, preluat de Mediafax.

E oficial: Primul oras care INTERZICE comertul cu TUTUN si produse ce contin NICOTINA

Beverly Hills va deveni primul oras din lume care interzice orice forma de comert cu tutun si produse ce contin nicotina, potrivit digi24. ro.

Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Cantareata, muziciana, textiera, are premii la cele mai importante ceremonii din muzica, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toata lumea si a fost declarata cea ma.

BURSELE DIN LUME Deciziile BCE aduc cresteri pe bursele europene

Bursele din Europa au crescut ieri, in majoritate, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat ca va amana prima majorare a dobanzii din perioada post-criza.

BURSELE DIN LUME Avans pe pietele internationale de actiuni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, insa avansul a incetinit in a doua parte a zilei dupa ce Comisia Europeana a informat ca Italia a incalcat normele fiscale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )