Libnet.ro
UNICEF

01:06

Volumul si valoarea tranzactiilor futures - din nou, foarte reduse

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volumul si valoarea tranzactiilor futures - din nou, foarte reduse

Dupa prima jumatate a penultimei sedinte a saptamanii si implicit, a lunii ianuarie, pe piata Sibex se contura o noua sedinta slaba din perspectiva volumului si valorii tranzactiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Alin Cocos, din nou la DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a venit din nou la sediul central al DNA, joi, dupa ce a dat declaratii, acum doua zile, in dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, informeaza Mediafax.

Super Bowl 2015: Scandal inaintea finalei, dupa ce Marshawn Lynch a luat din nou in ras presa

Marshawn Lynch, jucatorul echipei de fotbal american Seattle Seahawks, care o va intalni pe New England Patriots in Super Bowl, a refuzat din nou sa raspunda intrebarilor, intr-o conferinta de presa. Lynch a repetat aceeasi fraza de 14 ori.

Statul Islamic ameninta din nou ca va ucide pilotul iordanian tinut ostatic

Gruparea Statul Islamic SI) a amenintat din nou, joi, ca-l va ucide pilotul iordanian pe care-l tine ostatic, cerand eliberarea unei jihadiste irakiene, intr-un mesaj audio citit de catre ostaticul japonez Kenji.

VIDEO.Romania, condamnata din nou la CEDO, in dosarul Revolutiei

Romania a fost condamnata din nou de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru nesolutionarea dosarului Revolutieisi are de platit, de aceasta data, suma de 832. 500 euro catre 81 de persoane, arata Mediafax.

Romania, condamnata din nou la CEDO, in dosarul Revolutiei

Romania a fost condamnata din nou de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru nesolutionarea dosarului Revolutieisi are de platit, de aceasta data, suma de 832. 500 euro catre 81 de persoane, arata Mediafax.

Sedintele CNA sunt din nou in direct pe internet

Sedintele CNA sunt din nou transmise in direct pe internet, incepand de astazi. Transmisiunea este asigurata de membrul CNA Valentin Jucan. El a avut aceasta initiativa deoarece presedintele forului audiovizual, Laura Georgescu, nu si-a tinut promisiunea de a instala aparatura necesara pentru ca sedintele sa fie transmise de catre Consiliu.

BELARUS: Lukasenko candideaza, din nou, la presedintie

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din 2015, deoarece, in opinia sa, reprezinta singura pavaza impotriva prabusirii tarii, relateaza AFP, citat de Mediafax.

UPDATE: Comisia de Buget-Finante amana a doua zi consecutiv discutiile pe tema legii insolventei persoanei fizice. Din nou lipsa de cvorum

Comisia Juridica din Parlament discuta luni proiectul legislativ care priveste insolventa persoanei fizice. Pana acum, juristii din Camera Deputatilor au asteptat opiniile tuturor institutiilor implicate care au legatura cu aceasta lege.

Caru' cu Vedete: Pe urmele lui Bahmu si Prigoana! bomba! Bianca si Victor Slav sunt din nou impreuna; Acum are 43 de ani, insa iata cum arata Corina Danila acum 20 de ani; Sofia Vergara si Joe Manganiello se pregatesc de nunta

In ce au ajuns sa se dueleze Raduleasca si Marin. De cand fesurile tricotate s-au transformat intr-un must-have in moda sezonului, nici divele nu mai dau. Jennifer Lopez, lectie de viata pentru toate femeile din lume! Chiar daca Jennifer Lopez pare o diva cu bani, pretentii si iarasi pretentii, artista a lamurit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )