Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vom avea inca un aeroport in Romania. Costa zeci de milioane de euro

Playtech Playtech,
Vom avea inca un aeroport in Romania. Costa zeci de milioane de euro

La noul aeroport din Romania, lucrarile sunt destul de avansate, dupa cum a constatat si Ludovic Orban, vizitand santierul. Premierul a spus ca proiectul va mai primi de la Guvern anul acesta 25 de milioane de euro. Romania va avea un aeroport nou Este vorba despre Aeroportul International Brasov Ghimbav, care a inceput deja . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vom avea canicula in weekend. Temperaturi foarte mari in Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Avem parte de canicula in weekend-ul acesta. Care sunt maximele din Romania? Prognoza meteo ANM pentru weekend Zilele urmatoare vor fi de-a dreptul un chin pentru cei ce nu iubesc deloc caldura. Temperaturile ridicate vor domni peste weekend-ul acesta. Administratia Nationala de Meteorologie .

ORBAN: Vom avea discutie despre reluarea activitatii in anumite spatii inchise, in teatre, cinematografe

Ludovic Orban a anuntat ca va avea loc miercuri o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), unde va fi completata hotararii de Guvern pentru starea de alerta prin care sa fie introduse mai multe reguli pentru campania electorala si in care va fi aprobat ordinul comun al Ministerului Sanatatii, MAI, AEP care stabileste masuri de protectie in ziua votului. Premierul a adaugat ca o alta tema de discutie va fi si redeschiderea restaurantelor. El a mai spus ca tot miercuri va avea o intalnire cu asociatiile din industria HoReCa, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )