Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vosganian: Cifra de afaceri a Oltchim, 11 milioane euro pe mai si iunie si va ajunge la 12 ...

România Liberă România Liberă,
Vosganian: Cifra de afaceri a Oltchim, 11 milioane euro pe mai si iunie si va ajunge la 12 ...

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, la Ramnicu Valcea, ca cifra de afaceri a Oltchim este de 11 milioane de euro pe lunile mai si iunie si va ajunge la 12 milioane. El a adaugat ca pentru salariati a fost virata suma de trei milioane de lei, respectiv 80% din lichidarea pe mai, transmite Mediafax. Cifra de afaceri a Oltchim este de 11 milioane de euro pe lunile mai si iunie si va ajunge la 12 milioane. Cresterea este de 100%. Pierderile s-au diminuat de la patru . continuă pe România Liberă

Rezervele valutare la BNR au scazut cu 384 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au scazut in luna iunie cu 384 milioane euro, de la 32,69 miliarde euro la 32,3 miliarde euro, pe fondul unor iesiri de 1,04 miliarde euro reprezentand, printre altele, a opta rambursare din imprumutul de la FMI.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5.

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon, transmite Mediafax. Contractul vizeaza lucrari de deviere a retelelor edilitare aferente Magistralei 5, sectiunea Raul Doamnei - Opera Hasdeu), conform cerintelor precizate in caietul de sarcini, se arata in anuntul de atribuire al Metrorex. Lucrarile au fost adjudecate la 28 .

Investitie de circa 104 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de apa potabila in judetul Vaslui

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, va semna, maine, contractul de finantare pentru proiectul Reabilitarea sistemului de alimentare cu apa, a sistemului de canalizare si a statiilor de epurare in aglomerarile Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, in judetul Vaslui, cu o valoare totala de aproximativ 104 milioane euro.

Finantele vor sa imprumute 1,76 miliarde lei si 150 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice a programat pentru luna iulie emisiuni de titluri de stat de 1,76 miliarde lei si, respectiv, de 150 milioane euro, in conditiile in care in aceasta luna ajung la scadenta titluri de 3,778 miliarde lei.

Oltchim si-a crescut cifra de afaceri in luna iunie

Oltchim a realizat, in luna iunie a acestui an, o cifra de afaceri preliminata de 11 milioane de euro, in crestere fata de luna februarie cand a inregistrat o cifra de afaceri de 5,4 milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

LVMH, amendata cu 8 milioane euro

Compania franceza LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA LVMH), condusa de miliardarul Bernard Arnault, a fost amendata cu 8 milioane de euro de catre autoritatea de reglementare a pietei de capital de la Paris pentru ca nu a dezvaluit in mod corespunzator acumularea detinerii la rivalul sau mai mic din sectorul articolelor de lux, Hermes International SCA.

Ploile torentiale s-au soldat cu pagube de peste 3,3 milioane euro.

Ploile torentiale din ultimele saptamani au facut prapad in multe localitati galatene, fiind inundate zeci de gospodarii si sute de hectare de culturi agricole, distrugeri pentru care, acum, localnicii asteapta sa primeasca despagubiri. Cum era de asteptat, exista diferente intre distrugerile evaluate de autoritati si cele invocate de sateni. Prefectura Galati a finalizat raportul privind pagubele inregistrate. In ceea ce priveste locuintele, cele mai afectate au fost comunele Draguseni, Matca .

Majorare de capital la Gothaer Asigurari Reasigurari: Grupul german a adus patru milioane de euro in companie si detine acum 80,7% din actiuni

Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,51 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 1,48 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 26 martie 2013, publicata miercuri in Monitorul Oficial. In urma acestei operatiuni, participatiile de actiuni detinute de ceilalti doi actionari, Constantin Toma si Efraim Naimer, s-au redus la cate 9,61% din actiuni.

Erste Group lanseaza o majorare de capital de 660 milioane euro

Directoratul Erste Group a decis, cu aprobarea Consiliului de Supraveghere, sa lanseze o majorare de capital ca urmare a careia se preconizeaza a se obtine venituri brute de aprox. 660 de milioane de euro, se arat intr-un comunicat de presa al Erste.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )