Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vosganian: Sunt anchetat pentru decizii politice.

România Liberă România Liberă,
Vosganian: Sunt anchetat pentru decizii politice.

Senatorul liberal Varujan Vosganian, acuzat de subminarea economiei nationale, s-a aparat in plenul Parlamentului, spunand ca toate hotararile pentru care este cercetat penal au fost decizii politice, necesare din cauza contextului social. Vosganian considera ca rationamentul procurorilor DIICOT este socant. Citeste si VIDEO. Crin Antonescu: PNL se abtine de la votul din Senat care va decide ridicarea imunitatii lui Varujan Vosganian Faptele care sunt trecute in sarcina mea constituie . continuă pe România Liberă

Senatul, scut pentru Vosganian. Ministrul spune ca e pregatit sa-si dea demisia de onoare.

Sunt pregatit sa-mi dau demisia de onoare, daca e in interesul tarii noastre. Discutia mea cu primul-ministru si colegii mei va arata care va fi concluzia acestui gest de onoare, a declarat Vosganian, in plenul Parlamentului. --- Plenul Senatului a respins, luni, solicitarea privind inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Varujan Vosganian, au declarat surse parlamentare, conform Mediafax. Citeste si Vosganian: Sunt anchetat pentru decizii politice Votul a fost secret cu bile, .

Vosganian: Sunt pregatit sa-mi dau demisia de onoare.

Ministrul Varujan Vosganian a declarat, luni, ca este pregatit sa isi dea demisia de onoare, dar va lua aceasta decizie in urma unei discutii cu prim-ministrul Victor Ponta si colegii din Guvern. Sunt pregatit sa-mi dau demisia de onoare, daca e in interesul tarii noastre. Discutia mea cu primul-ministru si colegii mei va arata care va fi concluzia acestui gest de onoare, a declarat Vosganian, in plenul Parlamentului. Mi se pare corect ca atunci cand colegii mei din Guvern se vor consulta .

Cine sunt vinovatii pentru incasarile mai mici la buget, in opinia lui Ponta.

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii ANAF si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati taxele, a afirmat premierul Victor Ponta la Antena 3. Noi nu avem in 2013 incasari mai mici decat in 2012, sunt mai mici decat cele prognozate, a spus Ponta. El a aratat ca un motiv pentru nivelul mai redus al incasarilor este faptul ca .

Consultantii fiscali, despre proiectul privind persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si familiale: Noile prevederi sunt binevenite pentru familiile celor care desfasoara activitati independente, dar masurile nu vor avea efecte semnifi

Guvernul a modificat, prin ordonanta de urgenta, OUG 44/2008 privind persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si familiale, in sensul includerii intre termenii si expresiile definite de ordonanta a sotiei/sotului colaborator a/al lucratorului independent, respectiv a/al titularului intreprinderii individuale/persoanei fizice autorizate, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism. Noutatea consta in faptul ca se recunoaste efectiv ca aceste activitatii sunt familiale, iar la acestea participa si sotul sau sotia persoanei titulare de afacere, spun consultantii fiscali la care a a pelat HotNews. ro. Vezi in text ce spun reprezentantii EY Romania, KPMG si Bentaconsult despre noul proiect.

Armata rusa recunoaste: Trupele spatiale nu sunt pregatite pentru invazia extraterestrilor

Trupele spatiale ale Rusiei nu sunt pregatite sa lupte contra unei invazii extraterestre, a declarat un oficial din Apararea rusa. Russia Today scrie ca un jurnalist a intrebat despre problema securitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3378 seconds )