Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vouchere in loc de alocatii pentru copii. Cat de buna ar fi o astfel de masura

Adevărul Adevărul,
Vouchere in loc de alocatii pentru copii. Cat de buna ar fi o astfel de masura

Guvernul Orban ia in calcul sa inlocuiasca sistemul actual de acordare a alocatiilor pentru copii cu vouchere, care sa fie folosite in mod limitat, de exemplu pentru educatia sau sanatatea copiilor. Economistii sustin ca este o masura buna, prin care banii vor ajunge doar la copii. continuă pe Adevărul

Ce spune Florin Citu despre acordarea de vouchere in loc de alocatii pentru copii

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, a explicat ce crede el despre acordarea de vouchere in locul clasicelor alocatii in bani pentru copii.

Florin Citu: Alocatia pentru copii ar putea fi acordata sub forma de vouchere

Ministrul demis si din nou propus al Finantelor, Florin Citu, ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in.

Florin Citu afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu spune ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere: inseamna tot bani

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, a declarat ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere.

Victor Costache, dupa tragedia de la Pitesti: Vom avea un sector dedicat medicinei stomatologice pentru copii

Victor Costache, ministrul propus pentru portofoliul Sanatatii, a declarat, miercuri, in timpul audierilor din comisiile de specialitate, ca un segment din cadrul Programului Operational pentru Sanatate va fi de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )