Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vreme extrema in toata tara: Mai multi copaci au fost doborati de furtuna din Capitala. Precipitatii abudente au fost si la Resita, iar in Republica Moldova a plouat cu gheata (VIDEO)

B1 B1,
Vreme extrema in toata tara: Mai multi copaci au fost doborati de furtuna din Capitala. Precipitatii abudente au fost si la Resita, iar in Republica Moldova a plouat cu gheata (VIDEO)

A fost rupere de nori in Bucuresti si in tara. Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care s-a abatut asupra Capitalei, iar pasajele din zonele centrale ale orasului au fost inundate. Si traficul a fost dat. continuă pe B1

Accident montan in Corsica: Trei turisti au murit si mai multi au fost dati disparuti in urma unei alunecari de teren

Trei persoane au murit si cel putin alte doua sunt grav ranite in urma unei alunecari de teren produse miercuri in Corsica, pe un traseu montan din masivul Asco, din cauza puternicelor furtuni din ultima vreme,.

ANM: Informare meteo de ploi, vijelii si grindina, valabila miercuri si joi, pentru toata tara

Meteorologii au emis marti o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pentru toata tara, in intervalul 10 iunie, ora 12. 00 11 iunie, ora 03. Potrivit Administratiei Nationale de.

Partidul Puterii Umaniste atrage tot mai multi membri

Proaspat infiintat, Partidul Puterii Umaniste atrage tot mai multi membri. Unul dintre fondatorii PPU, medicul Serban Radulescu, spune ca noua formatiune va pune OMUL in centrul tuturor intereselor si va.

Copaci cazuti dupa furtuna din Capitala (VIDEO)

Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care a cuprins Capitala miercuri seara. De asemenea, si un panou publicitar a cazut peste linia de tramvai in zona Doamna Ghica, informeaza B1 TV. Meteorologii au anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )