Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vremea face prapad si in Constanta: 9 localitati au ramas fara electricitate din cauza furtunii

B1 B1,
Vremea face prapad si in Constanta: 9 localitati au ramas fara electricitate din cauza furtunii

Locuitorii din noua localitati din judetul Constanta au ramas fara electricitate, miercuri noapte, E-Distributie Dobrogea informand ca, din cauza vantului puternic, au fost afectate sase linii electrice. continuă pe B1

Constanta, sub cod portocaliu de viscol: 19 localitati au ramas fara curent electric, porturile sunt inchise

Din cauza vantului puternic, 19 localitati din judetul Constanta au ramas fara curent electric. Primaria Constanta a scos utilajele de deszapezire pe strazile din municipiu.

Codul rosu face prapad: 17 localitati fara energie electrica, acoperisuri smulse de vant, copaci pusi la pamant

Din cauza vantului puternic, 17 localitati din judetul Ialomita sunt fara curent electric, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Peste 11. 000 de abonati sunt in bezna, dupa ce 9 linii de inalta tensiune au fost avaeriate.

Cod Rutier 2020. Se schimba legea. Cum vor fi afectati soferii care au ramas fara permis de conducere

Noi modificari aduse in Codul Rutier, din 2020. Guvernul modifica regulile in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice. Iata ce obligatii vor avea de acum incolo soferii care au ramas fara permis! Cod Rutier 2020, se schimba legea Privind circulatia in ordonanta 1952002 pe drumurile publice, legea va fi modificata pentru soferii carora le .

EXCLUSIV Lacrimi si durere pentru Naomi. Ce s-a ales de faimosul transsexual, dupa ce a ramas fara un leu in buzunar si fara iubit

13 esecuri la Festivalul Mamaia, o orientare intima diferita de cea considerata normala in Romania, primita cu indoiala de popor, transsexualul Naomi a plecat in strainatate, in urma cu multi ani. Lacrimi si durere, caci esecul a revenit in viata ei. Prezentul o infatiseaza fara iubit si fara bani. Faimosul transsexual Naomi. Ce s-a ales .

ING Bank si BCR, anunt de ultima ora! Mii de romani au ramas fara bani

ING Bank si BCR au emis un mesaj important pentru clientii din Romania. Cele doua banci de afla intr-o situatie neobisnuita. Mii de romani au ramas fara bani. Motivele, mai jos. ING Bank si BCR, anunt de ultima ora ING Bank a publicat, in urma cu aproximativ 2 ore, un mesaj de atentionare pentru clientii .

Motivul pentru care un roman a ramas fara masina Tesla pe care o detinea. Politistii s-au uitat lung la actele lui

Conducatorul auto s-a ales si cu un dosar penal din partea oamenilor legii, iar masina Tesla la volanul careia se afla i-a fost confiscata. Barbatul de 38 de ani a fost oprit de catre agentii de la Politia de Frontiera, care au mai aflat si ca aceasta achizitionase autoturismul pe suma de 50. Motivul pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )