Libnet.ro
UNICEF

21:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vineri, 22 februarie, vremea va fi in general inchisa, se va raci si va deveni vantoasa in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala precipitatii ziua pe arii extinse, iar seara si noaptea in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Joi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 4 .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 februarie, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ploaie, in nordul, estul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Marti, 19 februarie, vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice si sud-estice, iar in zonele joase de relief,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti.Vreme deosebit de rece,lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, joi prognoza meteo pentru Bucuresti. Vineri, vremea se va raci si va deveni vantoasa. Temporar se vor semnala precipitatii.

Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Cum va fi prima saptamana din martie

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru urmatoatele saptamani. Meteorologul Alina Serban a anuntat ca vremea se va raci spre finalul saptamanii. Dupa cateva zile cu t.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea sambata, 23 februarie

Episodul de iarna severa, anuntat de meteorologi, cuprinde toata tara. Conform Administratiei Nationa de MeteorologieANM), vremea va deveni mai rece decat in mod normal la aceasta data, local geroasa dimineata si noaptea mai ales in nordul si in centrul tarii.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi, 21 februarie

Vremea de iarna se intoarce. Un val de aer polar pune stapanire pe Romania si aduce temperaturi deosebit de scazute, dar si ploi si ninsori la munte.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea miercuri, 20 februarie

Vremea incepe sa se schimbe de miercuri, desi temperaturile raman ridicate. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), cerul va fi temporar noros si pe spatii mici, in nordul, nord-estul si centrul tarii se vor semnala precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie si mixte la munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )