Libnet.ro
UNICEF

13:00

VREMEA. Vesti bune de la ANM: Zonele unde se vor inregistra chiar si 23 de grade Celsius

Antena3 Antena3,
VREMEA. Vesti bune de la ANM: Zonele unde se vor inregistra chiar si 23 de grade Celsius

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi, urmand a se inregistra valori termice in jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptand nordul si nord-estul tarii,. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie. Vremea se incalzeste semnificativ: zonele unde se vor inregistra 25 de grade

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 9 octombrie 2019. Dupa o perioada in care gradele din termometre au scazut drastic in intreaga tara, vremea se incalzeste semnificativ. Zonele unde se vor inregistra 25 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au .

SURPRIZA METEO: Prognoza ANM pana pe 20 octombrie. Care sunt zonele unde se vor inregistra 25 de grade!

Vremea se va incalzi semnificativ in urmatoarelor doua saptamani, dupa o perioada in care temperaturile au scazut drastic in intreaga tara, se arata in prognoza Administratiei Nationale de.

Vesti bune de la ANM. Ce se intampla cu vremea

Prognoza meteo pentru joi, 10 octombrie. Vremea se va raci in regiunile intracarpatice unde vor fi innorari, mai persistente pe parcursul zilei cand local va ploua. in restul teritoriului valorile termice vo.

GATA! Romanii VOR IESI LA PENSIE mai DEVREME! Detalii de ULTIMA ORA

Vesti bune pentru romani! Multi vor putea iesi mai devreme la pensie. IRINA LOGHIN iN STARE DE SOC! FUEGO A PATIT-O! FANII SUNT DEVASTATI GALERIE FOTO) Persoanele care, de-a lungul anilor pe care i-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )