Libnet.ro
UNICEF

06:15

VREMEA.Anunt neasteptat al meteorologilor pentru 2020. Ce fel de iarna vom avea in noul an

Antena3 Antena3,
VREMEA.Anunt neasteptat al meteorologilor pentru 2020. Ce fel de iarna vom avea in noul an

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu, a declarat, la Antena 3, ca primele zile din anul 2020 vor aduse valori apropiate de normalul climatologic si chiar o tendinta spre deficit. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru ianuarie 2020. Anuntul neasteptat al meteorologilor pentru prima luna a anului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca in prima luna din anul 2020 temperaturile vor avea valori mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada. O masa de aer cald va ajunge pe teritoriul Europei si, chiar daca se vor mai semnala ninsori, acestea nu vor fi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru ianuarie 2020 Valul .

Gabriela Firea, marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Ce planuri are primarul Capitalei pentru 2020

Gabriela Firea a facut marturisiri neasteptate despre sefia PSD. Primarul general al Capitalei a declarat ca Paul Stanescu este cel care a propus-o pentru un nou mandat la conducerea Bucurestiului si a dezvaluit ca nu va candida la sefia PSD. Gabriela Firea nu vrea sa candideze la sefia PSD Am alti colegi din partid care .

Mihaela Buzarnescu, analiza unui an macinat de accidentari, obiectivele pentru 2020 si ce meci ar vrea sa rejoace

Mihaela Buzarnescu a inceput anul 2019 pe pozitia 25 WTA, dar accidentarile nu i-au dat pace, rezultatele s-au lasat asteptate, iar coborarea in ierarhie a venit firesc. Ajunsa pe locul 108, Buzarnescu a vorbit intr-un interviu despre cele mai grele momente ale sezonului trecut, a ales meciul pe care ar vrea sa il rejoace si si-a fixat obiectivele pentru 2020.

Numerologul Mihai Voropchievici, semnal de alarma pentru 2020: Daca nu ai fler de afaceri, nu te repezi cu capul in gard

Numerologul Mihai Voropchievici are un sfat important pentru romani, cu cateva zile inainte de a pasi in anul 4 universal, anul 2020.

PREDICTIILE JUPANESEI CU 300 DE PALARII: Kera Calita prezinta HOROSCOPUL GASTRONOMIC pentru 2020(VIDEO)

Laura Nicolau, supranumita si Kera Calita, a fost prezenta, sambata, in studioul B1 TV, unde a prezentat horoscopul gastronomic pentru anul 2020.

HOROSCOP pentru 2020. Berbecii isi schimba jobul in aprilie, Taurii ai idei geniale abia in iulie

Anul 2020 se anunta plin de evenimente majore pe plan astral, astfel ca pentru unele zodii vor aparea noutati pe plan personal, precum o nunta sau nasterea unui copil, in timp ce pentru altele cariera primeaza.

HOROSCOP pentru 2020. Berbecii isi schimba jobul in aprilie, Taurii au idei geniale abia in iulie

Anul 2020 se anunta plin de evenimente majore pe plan astral, astfel ca pentru unele zodii vor aparea noutati pe plan personal, precum o nunta sau nasterea unui copil, in timp ce pentru altele cariera primeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )