Libnet.ro
UNICEF

08:00

VUNK lanseaza videoclipul piesei Fiecare |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
VUNK lanseaza videoclipul piesei Fiecare |VIDEO

Trupa VUNK lanseaza azi videoclipul oficial al piesei Fiecare, piesa inclusa pe noul album Nu scapa nimeni fara emotii) ce poate fi gasit la toate magazinele de specialitate din tara! Noul clip reprezinta cel mai spectaculos moment al marelui concert sutinut de trupa Vunk, luna trecuta, la Sala Polivalenta. Mai mult decat atat, acel moment [. continuă pe Devorator Monden

Girls Aloud lanseaza videoclipul Beautiful Cause You Love Me |VIDEO

Fetelede la Girls Aloud se intorc cu un nou videoclip pentru Beautiful Cause You Love Me, cel de-al doilea single extras de pe albumul Ten. Dupa ce au dat lovitura cu single-ul de comeback, Something New, cea mai iubita trupa de fete din muzica britanica continua asaltul topurilor britanice cu balada Beautiful Cause You Love [.

Ne-Yo a lansat videoclipul Forever now |VIDEO

Ne-Yo a lansat videoclipul celui de-al doilea single, Forever now, extras de pe albumul RED Realizing Every Dream). Forever Now e o melodie produsa de Stargate si Bingo Players, cu influente trance dar versuri mai degraba de balada, in care Ne-Yo vorbeste despre cat de greu e sa privesti ca fosta ta iubita a depasit [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )