Libnet.ro
UNICEF

06:30

Wall Street: Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Indicii vedeta ai burei din New York, Dow Jones si SP 500, au atins marti noi recorduri istorice, pe o piata nervoasa, care se indoieste in continuare de valorizarea unora dintre actiunile-vedeta din sectorul tehnologi, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Wall Street : Dow Jones si SP 500, noi recorduri

Dow Jones si S P 500 au atins noi maxime in sesiunea de luni la New York Stock Exchange, crestere influentata de o revenire in sectorul tehnologiei si o activitate puternica in piata de fuziuni si achizitii.

Wall Street: indicele Dow Jones atinge un nou record

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri si astfel indicele Dow Jones a stabilit un nou record. Cresterea s-a bazat pe optimismul investitorilor inainte de week-end si pe revenirea tehnica a unor stocuri de tehnologie.

Mihaela Nicola, CEO The Group: Primul trimestru a fost foarte activ si bun

Primele trei luni ale anului au fost foarte active, cu foarte multe proiecte comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a declarat pentru Wall-Street. ro, Mihaela Nicola, CEO si cofondator al The Group, cel mai mare grup de comunicare de pe piata.

Locuri de munca in strainatate: IATA joburile pentru care se bat romanii cu facultate

Tinerii romani sunt din ce in ce mai dornici sa lucreze in strainatate, unde salariile pornesc de la 2. 000 de euro pentru cei cu studii superioare. Asa ca daca te gandesti sa lasi in urma Romania, WALL-STREET. RO iti prezinta care au fost cele mai.

China vrea sa construiasca un tren pe sub apa pentru a ajunge in America

China vrea sa construiasca 13. 000 de kilometri de cale ferata pentru un tren de mare viteza care sa faca legatura cu America, scrie Wall Street Journal .

Mircea Ursache vrea sa dubleze personalul departamentelor de supraveghere electronica si de protectie a investitorilor

Vicepresedintele ASF, Mircea Urasche, a declarat pentru WALL-STREET. ro ca isi doreste, ca parte a programului de restructurare a activitatii Autoritatii, sa relocheze mai multi oameni in directiile de supraveghere electronica si de protectie a.

Vacanta in Italia, tara ca un muzeu in aer liber

Monica Cadogan, 33 de ani, CEO Vivre , magazin de design interior, povesteste cititorilor WALL-STREET. RO despre destinatia sa preferata de vacanta - Italia.

George Clooney ar putea juca in noul film regizat de Jodie Foster

Jodie Foster vrea ca George Clooney sa joace in noul film pe care il va regiza, o drama despre o personalitate TV - guru financiar pe Wall Street - luata ostatica de un telespectator, care se va intitula Money Monster, informeaza lefigaro. fr.

Mega Image deschide 4 noi magazine saptamana aceasta

Retailerul Mega Image, parte a Delhaize Group, va inaugura saptamana aceasta patru noi magazine in formatul ShopGo si Mega Image in Bucuresti, anunta compania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )