Libnet.ro
UNICEF

08:15

Wall Street: sesiune ezitanta, dar una din cele mai bune luni

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: sesiune ezitanta, dar una din cele mai bune luni

Wall Street a incheiat si sesiunea de joi nedecis ca urmare a scaderii preturilor la petrol si a publicarii unor indicatori economici nu foarte incurajatori care le arata investitorilor o incetinire a pietei dupa recordurile recente inregistrate: Dow Jones a cedat 0,06%, dar Nasdaq a castigat 0,42%. continuă pe Hotnews

Wall Street, sesiune ezitanta in asteptarea vestilor de la Fed

Bursa de la New York a incheiat nedecis sesiunea de luni, analistii apreciind ca intreaga saptamana bursiera va sta sub semnul interventiei lui Janet Yellen, presedintele Rezervei Federale Fed), in Senat si Camera Reprezentantilor: Dow Jones a pierdut 0,13%, dar Nasdaq a castigat 0,10%.

Catalin Mahu (seful La Mama), invitatul emisiunii WALL-STREET 360: afla tendintele momentului in piata restaurantelor

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor.

RUSIA se va intoarce impotriva R. Moldova. Una din cele mai puternice tari din Europa avertizeaza asupra dezastrului

Republica Moldova si Tarile Baltice risca sa fie destabilizate de Rusia, daca Uniunea Europeana nu va mentine sanctiunile impuse Moscovei, a spus Premierul Marii Britanii. David Cameron a facut afirmatia in.

Piata restaurantelor din Romania, o forta de 30.000 de unitati. Cum vede industria proprietarul La Mama

Industria restaurantelor este una foarte puternica si dezvoltata, atat pe orizontala, cat si pe verticala, angrenand o forta de munca uriasa, insa ii lipseste sustinerea in Romania, considera Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama.

Cele mai bune sfaturi pentru politicieni: am selectat de la cititorii nostri 20 de propuneri la obiect pentru o societate mai buna

RO a sustinut, timp de o luna si jumatate, campania de sfaturi gratuite pentru politicieni Ajuta-i sa-si faca treaba! . Am selectat acum 20 de propuneri la obiect din cele peste 100 de sfaturi utile pe care cititorii nostri.

10 carti pentru orice CEO care vrea sa-si mentina in forma viitorul

Cartile de business sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru un antrenament util in cariera. Va propunem 10 titluri prin care sa va mentineti in forma viitorul profesional.

Povestea Regiotrans, imperiul creat de fostul milionar Costel Comana, implicat in mai multe scandaluri pentru contracte care ar fi prejudiciat statul

Regiotrans, una din primele companii private de transport feroviar din Romania, a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de profil, extinzandu-se tot mai puternic la nivel national, in urma unor contracte identificate ca.

Piata restaurantelor, analizata la 360 de grade alaturi de antreprenori, manageri si chefi

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor.

Seful La Mama, despre efectul fata Morgana intr-o afacere cu mancare: Este un miraj sa-ti deschizi un restaurant!

Deschiderea unui restaurant este un miraj pentru antreprenori, insa afacerea este mult mai complicata decat poate parea la prima vedere, spune Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama. El a vorbit la WALL-STREET 360 despre problemele.

Piata restaurantelor din Romania, o forta formata din 30.000 de unitati. Cum vede industria proprietarul La Mama [VIDEO]

Industria restaurantelor este puternica si dezvoltata, atat pe orizontala, cat si pe verticala, angrenand o forta de munca uriasa, insa ii lipseste sustinerea in Romania, a spus Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante La Mama, in emisiunea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )