Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street, sesiune sub semnul echilibrului

Hotnews Hotnews,
 Wall Street, sesiune sub semnul echilibrului

Stimulati de perspectiva unei prelungiri a sprijinului economic acordat de banca centrala a SUA pietelor, indicii bursieri au inchis mixt sesiunea de luni de pe bursa din New York: Dow Jones a castigat 0,09%, dar Nasdaq a pierdut 0,93%. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, invitatul lui Robert Turcescu, in emisiunea Sub semnul intrebarii, pe B1 TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, participa, incepand cu ora 21:30, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV.

Crin Antonescu, in exclusivitate la Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, de la ora 21:30

Crin Antonescu, presedintele Senatului, vine, in exclusivitate, in aceasta seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, pe B1 TV. De la ora 21:30, Antonescu va vorbi despre rece.

Test Drive Wall-Street: Renault Captur, un smartphone pe roti, in doua culori

Renault a lansat anul acesta crossoverul Captur, model prin care face trecerea spre noua tendinta, masini personalizate si orientate spre conectivitate.

Topul celor mai ravnite gadget-uri si electronice pe care sa nu le ratezi de Black Friday

Desi evenimentul dedicat reducerilor de Black Friday se va organiza atat vinerea aceasta,pe 22 noiembrie, cat si pe 29 noiembrie magazinele online si cele din retailul traditional deja se lanseaza in oferte care mai de care mai tentante. Wall-Street. ro.

Pavel, Carrefour: Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri

Ponderea vanzarilor de marci proprii este mai mare in supermarketuri decat in hypermarketuri, a declarat Oana Pavel, director in cadrul departamentului de marci proprii pentru Carrefour, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in.

Sherif Abdala, Gourmet Coffee: Marcile proprii au inregistrat cresteri in criza

Segmentul de marci proprii a inregistrat cresteri in perioada crizei, spre deosebire de produsele de distributie, a declarat Sheriff Abdala, seful companiei Gourmet Coffee, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in parteneriat cu.

Irina Mandoiu, Albalact: Romanului ii place sa fie socat de un mesaj

Romanului ii place sa fie socat de mesaje, a declarat Irina Mandoiu, director comercial in cadrul Albalact, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD Romania, Daedalus Millward Brown si.

Bill McCarthy, Shopper Trak: O crestere de 1% a conversiilor duce la un avans de 4-5% a veniturilor

O crestere cu 1% a conversiilor duce la o majorare de 4-5% a veniturilor, a declarat Bill McCarthy, CEO pentru zona EMEA in cadrul Shopper Trak, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD.

Danone: Romanii consuma doar o data la 10 zile un produs lactat proaspat

Romanii consuma un produs lactat proaspat o data la zece zile, desi ideal ar fi sa consume in fiecare zi, a declarat Anca Stroe, director de marketing Danone pentru Europa de Sud-Est, in cadrul evenimentului Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in.

Minea, Asociatia Romana a Carnii: Pretul carnii de porc nu poate creste de Craciun

Pretul carnii de porc nu poate creste de Craciun, cresterea vine de la oportunistii care vand pe marginea drumului, a declarat Sorin Minea, presedintele Asociatiei Romane a Carnii, la evenimentul Retail Arena organizat de Wall-Street. ro in parteneriat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )