Libnet.ro
UNICEF

15:30

Wall-Street.ro lanseaza prima harta a FinTech-urilor romanesti: care sunt cele peste 40 de business-uri care promit sa schimbe fata industriei financiare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Wall-Street.ro lanseaza prima harta a FinTech-urilor romanesti: care sunt cele peste 40 de business-uri care promit sa schimbe fata industriei financiare

Wall-Street. ro a lansat prima harta a fintech-urilor romanesti, in cadrul evenimentului Future Banking FinTech Edition . Raportul contine profilurile a peste 40 de business-uri din aceasta industrie cu sediul in Romania sau cu fondatori romani. continuă pe Wall-Street Ro

Codul Rutier 2019. Care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le faca politistul care te trage pe dreapta!

Sunt reguli pe care ar fi trebuit sa le fi invatat la scoala de soferi si majoritatea soferilor de cunosc, dar unii le mai uita sau se prefac ca nu stiu, luand asta ca o scuza pentru a-si da frau liber impulsivitatii. Este evident ca nimeni nu este plin de veselie atunci cand politia rutiera .

Eurodeputatul Bellamy (PPE) ameninta cu blocarea candidatilor la Comisia Europeana care sunt anchetati de justitie, dupa respingerea comisarului ungar

Presedintele delegatiei franceze in grupul PPE dreapta) din Parlamentul European, Francois-Xavier Bellamy, a amenintat ca va bloca nominalizarile de candidati in viitoarea Comisie Europeana care sunt obiectul unor anchete judiciare, dupa ce eurodeputatii au respins luni candidatul ungar, scrie AFP.

Curs valutar BNR marti, 1 octombrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei pune la dispozitie romanilor un nou curs valutar. Noile cotatii pentru azi, 1 octombrie, vor putea fi disponibile pe site-ul oficial BNR, dar si aici, de la orele 13:15. Iata evolutia monedelor de circulatie si schimbarile Indicelui Robor. Curs valutar BNR marti, 1 octombrie Banca Nationala a Romaniei va urma sa .

Care sunt candidatii la Presedintia Romaniei care n-au reusit sa stranga cele 200.000 de semnaturi

Lista de candidati s-a definitivat duminica seara, 22 septembrie, la ora 24:00. Iar unii au aflat ca au fost eliminati din cursa din diferite motive. Romanii sunt asteptati sa isi aleaga presedintele. Primul tur al alegerilor prezidentiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Romanii din strainatate vor putea vota .

Moscova va folosi arme hipersonice: iata care sunt ultimele rachete ale lui Putin

Se pare ca Marina Rusa va fi prima care va avea onoarea sa inaugureze cel mai temut sistem de arme de pe pamant: rachetele hipersonice. Potrivit unei analize publicate de Forbes, Kremlinul intentioneaza sa inarmeze una dintre ultimele sale nave submarine, Kazan, cu un sistem de arme care este definit ca fiind imposibil de oprit si pe care nici macar americanii nu il detin, scrie Rador, citans Il Giornale.

Teodorovici anunta bonificatii pentru firmele care sunt cu taxele la zi

Firmele care se conformeaza voluntar si in ultimii 3 ani si-au platit obligatiile trebuie sa aiba un stimul, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, in cadrul unei discutii avute in Consiliul Economic si Social.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )