Libnet.ro
UNICEF

21:45

Moscova va folosi arme hipersonice: iata care sunt ultimele rachete ale lui Putin

Hotnews Hotnews,
 Moscova va folosi arme hipersonice: iata care sunt ultimele rachete ale lui Putin

Se pare ca Marina Rusa va fi prima care va avea onoarea sa inaugureze cel mai temut sistem de arme de pe pamant: rachetele hipersonice. Potrivit unei analize publicate de Forbes, Kremlinul intentioneaza sa inarmeze una dintre ultimele sale nave submarine, Kazan, cu un sistem de arme care este definit ca fiind imposibil de oprit si pe care nici macar americanii nu il detin, scrie Rador, citans Il Giornale. continuă pe Hotnews

Codul Rutier 2019. Care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le faca politistul care te trage pe dreapta!

Sunt reguli pe care ar fi trebuit sa le fi invatat la scoala de soferi si majoritatea soferilor de cunosc, dar unii le mai uita sau se prefac ca nu stiu, luand asta ca o scuza pentru a-si da frau liber impulsivitatii. Este evident ca nimeni nu este plin de veselie atunci cand politia rutiera .

Care sunt candidatii la Presedintia Romaniei care n-au reusit sa stranga cele 200.000 de semnaturi

Lista de candidati s-a definitivat duminica seara, 22 septembrie, la ora 24:00. Iar unii au aflat ca au fost eliminati din cursa din diferite motive. Romanii sunt asteptati sa isi aleaga presedintele. Primul tur al alegerilor prezidentiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Romanii din strainatate vor putea vota .

Mihai Voropchievici: Asa afli care sunt datoriile tale karmice

Ca sa aflam cu ce datorii venim din vietile anterioare sau ce karme avem, luam numele si prenumele. in cazul doamnelor, numele de fata. Codul l-am mai explicat: puneti cifre de la 1 la 9 si incepeti sa.

Digi24 EXCLUSIV. Care sunt marile minciuni din povestea crimei de la Caracal si cum face Alexandru Cumpanasu presiuni asupra procurorilor de caz

Un nor de fake news acopera tragedia Alexandrei. Dincolo de ce tine de razboiul informational, in povestea Caracal exista si un scop mai cinic, al unor personaje care incearca sa determine prelungirea anchetei pentru a profita de scandal in interesele lor personale, politice sau de alta natura.

Piata neagra turca vinde zilnic 5.000 de capace de borcane, care sunt efectiv smulse de pe rafturi

Turcia se confrunta cu o criza fara precedent in ceea ce priveste capacele de borcan, care au deveni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )